Streeploos schone ramen - snel en makkelijk ramen lappen

Als je bij jezelf te rade gaat, is ramen lappen dan één van jouw favoriete huishoudelijke taken of moet je jezelf elke keer weer motiveren om eraan te beginnen? De juiste reinigingsmethode met de juiste schoonmaakartikelen kunnen een hoop schelen in de snelheid en het gemak van het reinigen van jouw ruiten. Leifheit biedt een ruim assortiment aan raamreinigingsartikelen. Het unieke van dit assortiment is dat vele accessoires gecombineerd kunnen worden met het click-systeem van de telescoopsteel. Hierdoor wordt het reinigen van de ramen op grote hoogte kinderspel. Maar welke raamreinigingsartikelen zijn er en welk product is de juiste keuze?

 

Raamwissers zijn er in verschillende soorten en maten. Het juiste artikel is voor iedereen anders. Zo zijn de brede raamwissers geschikt voor grotere ramen en smalle raamwissers voor compacte en moeilijk bereikbare ramen.

Je kunt ervoor kiezen om een losse inwasser en een losse raamtrekker te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat het vuil van de inwasser gescheiden blijft van de schone trekker om jouw raam of glaswand droog te trekken. Want laten we eerlijk zijn. Niets is vervelender dan dat je vuile strepen achterlaat bij het droogtrekken.

 

Ga je voor gemak, dan zou je kunnen kiezen voor en raamwisser3-in-1. De Leifheit raamwisser 3-in-1 reinigt krachtig en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Door het brede wisvlak komt hij makkelijk in alle hoeken. De microvezel wisserovertrek is zo ontworpen, dat deze in één beweging ook de kozijnen reinigt. Draai je de raamwisser om, dan trek je met de geïntegreerde rubberen lip het glazen oppervlak in een simpele beweging streeploos droog.

Tip: De raamwisser 3-in-1 met telescoopsteel is erg handig voor het reinigen van zonnepanelen!

 

Supersnel en hygiënisch schone ramen?

Bekijk dan de elektrische raamzuigers van Leifheit. Handmatig inzepen en droogtrekken versus moderne zuigtechnologie op batterijen? Wie wint er?

 

In feite is het schoonmaken van ramen met een zogenaamde elektrische raamreiniger de gemakkelijkste oplossing. Zo bespaar je tijd en hoef je je geen zorgen te maken over vuil water dat op de vloer, kozijnen en de meubels terechtkomt, omdat het in het vuilwaterreservoir van deze praktische apparaten terechtkomt.

 

Tip: De Leifheit telescoopsteel blinkt uit met een lengte tot vier meter. Het praktische clicksysteem maakt het eenvoudig om de verschillende producten er aan te koppelen. Zo kun je elke moeilijk bereikbare plek toch bereiken, bijvoorbeeld op de eerste verdieping.

 

Wat zijn de voordelen van een elektrische raamzuiger en welke modellen zijn er beschikbaar?

 

Wie een elektrische raamzuiger koopt, wast de ramen in een handomdraai streeploos schoon. De Dry & Clean van Leifheit heeft twee verschillende verwisselbare zuigmonden zodat je gemakkelijk kleine en grotere oppervlaktes droog kan trekken. Naast het reinigen van ramen is deze alleskunner ook uitermate geschikt voor het reinigen van andere gladde oppervlakte zoals spiegels en tegels. Door de schuine stand kan deze raamzuiger zelfs eenvoudig boven het hoofd gebruikt worden.

 

  • Met een accuduur van ca. 40 minuten;
  • 360 graden bruikbaar, dus ook op z'n kop;
  • Grote tankopening, om deze makkelijk te reinigen

 

Zware armen zijn verleden tijd, want er zijn inmiddels ook lichtere accuzuigers op de markt. Zoals bijvoorbeeld de raam- en badkamerzuiger Nemo. Met zijn lichte gewicht van ca. 500 gram is deze accu-raamzuiger bijzonder licht en handzaam. De Nemo raamzuiger van Leifheit is waterdicht (IPX7). Dit maakt de Nemo, naast het raamlappen, ook heel erg geschikt voor een inductie kookplaat en in de badkamer voor het drogen van o.a. douchwanden.

 

  • Veelzijdig inzetbaar
  • Streeploos reiningen zonder nadruppen
  • Licht en ergonomisch design Click-system

 

Op het Click-system passen verschillende opzetstukken, zoals raamwissers, in verschillende soorten en maten. Maar ook de accu-raamzuigers, zodat je ook de raamzuiger op hoogte kan gebruiken zonder daar je rug mee te belasten. Er zijn stelen in veel schillende lengtes beschikbaar waardoor er altijd een passende steel tussen zit. Daarnaast kan een click-systemsteel ook gebruikt worden met andere koppen, voor het reinigen van bijvoorbeeld de badkamer of het afstoffen in jouw huis.

 

Samengevat: Er zijn verschillende opties voor het reinigen van glazen oppervlakten 

  • Handmatig reinigen of met een raamzuiger

  • Met het Click-System kun je vele kanten uit en reinig je makkelijk ook moeilijk bereikbare plekken.

Wil je naast schone ramen ook schone vloeren? Kijk dan naar ons uitgebreide assortiment aan vloerwissers, steelstofzuigers, stoomreinigers of elektrische vloerreinigers.