Raamwisser 3-in-1 met telescoopsteel en draaiknop

Artikelnummer: 51120

€ 32,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Sterk absorberende en krachtig reinigende raamwisser met rondom-overtrek

Met het sterk absorberende en krachtig reinigende microvezel rondom-overtrek van raamwisser Window & Frame Cleaner maak je tegelijk het raam en de kozijnen schoon. Met de 2 meter lange telescoopsteel kun je ook gemakkelijk bij de hoge ramen.

De voordelen op een rij

Wisbreedte
32 cm
Steellengte
110 - 190 cm
Totale lengte
130 - 210 cm
Wisserovertrek
microduo

Meer informatie

Wie de ramen snel en eenvoudig wilt reinigen, kan de raamwisser Window & Frame Cleaner L Telescoop 200 cm bestellen bij Leifheit. De raamreiniger is uitgerust met een rondom bedekkende wisserhoes waardoor hoeken en ramen in één keer mee worden gewassen. Deze microvezel wisserhoes is daarnaast bijzonder absorberend en eenvoudig te reinigen. De handraamwisser heeft daarnaast een hoogwaardige rubberen lip voor een streeploos en schoon resultaat. Om ook hoge plekken rondom en in het huis probleemloos schoon te kunnen maken is de raamtrekker voorzien van een telescopische handgreep. Deze telescoopsteel kan worden verlengd van 120 tot 200 cm, moeilijk bereikbare ramen zijn hierdoor schoon in een handomdraai. Wie de raamwisser Window & Frame Cleaner L Telescoop 200 cm koopt, kan de ruitenwisserhoek aanpassen via de twee beweegbare scharnieren. Met zijn wisbreedte van 32 cm is de raamwisser ook geschikt voor het wassen van grote ramen. De Leifheit raamwisser integreert drie werkstappen in één product en bespaart daardoor veel tijd tijdens het schoonmaken. Met deze wisser is slechts één huishoudhulp nodig om ramen, hoeken en kozijnen te wassen en droog te trekken.
  • Bijzonder zuig- en reinigingssterke rondom bedekkende wisserhoes van microvezel, reinigt in één stap het kozijn en het raam
  • Hoogwaardige rubberen lip voor streeploos, droge en schone ramen
  • Drie werkstappen in één product: wassen en schoontrekken van ramen, hoeken en kozijnen
  • Uitschuifbare telescoopsteel (120 tot 200 cm) vergroot het bereik
  • Twee beweegbare scharnieren maken het mogelijk de wisserhoek aan te passen
  • Raamtrekker met een wisbreedte van 32 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou