Alles in één met het Click System van Leifheit

 

Het Click System van Leifheit is een praktisch, uniek kliksysteem.

De Click System opzetkoppen zijn met één handomdraai te bevestigen aan verschillende reinigingsapparaten uit het Leifheit assortiment. Veel producten uit de winkel beschikken over dit systeem en zijn daardoor makkelijk uitwisselbaar.

 

Hoe werkt het?

Het Leifheit Click System is een systeem dat zich op de opzetkoppen van reinigingsapparaten bevindt. Zo is het heel gemakkelijk om een steel of handvat aan te passen aan de huishoudelijke taak die gedaan moet worden. In elk huis zijn er wel plekjes die nét wat minder makkelijk te bereiken zijn, maar met dit systeem kunnen deze eindelijk ook eens goed worden aangepakt. Denk hier bijvoorbeeld aan die lastige spinnenwebben in de hoek bovenin de badkamer. Te hoog om er zonder trapje bij te kunnen? Dat is geen probleem meer. Klik gewoon even een langere steel aan de Leifheit plumeau of ragebol en de klus is zo geklaard.

 

Van welk materiaal wordt het Click System gemaakt?

De handgrepen en opzetkoppen uit het Click System van Leifheit worden gemaakt van de materialen rubber, staal en hoogwaardig aluminium.
 

Waar kan het Click System allemaal op worden aangesloten?

Talloze apparaten en accessoires uit het Leifheit assortiment beschikken over het kliksysteem en kunnen op onze site worden besteld. Voorbeelden van producten die aangesloten kunnen worden op de Click System steel zijn:

De meeste winkels verkopen bovenstaande reinigingsapparaten met een standaard steel waar verder niets op kan worden aangesloten. Het product dient dan slechts één enkel doel. Met het Click System kunnen vele producten met elkaar worden gecombineerd, om zo elke schoonmaaktaak met beide handen en met het juiste product aan te kunnen pakken.
 

Waarom is een Click System een goede aanschaffing?

Omdat de aansluitingen op zoveel producten uit het assortiment passen, is een aanschaf van het Click System zowel een geld besparende als een tijdbesparende keuze. Het systeem zorgt voor het ultieme schoonmaakgemak. In plaats van een ladder te hanteren om de ramen te wassen verbind je eenvoudig een telescopische steel aan een glazenwasser. Dat is niet alleen minder gevaarlijk, maar kost ook aanzienlijke minder werk! Bovendien nemen de producten een stuk minder ruimte in beslag. Waarom een hele kast volstoppen met verschillende stelen van schoonmaakproducten, als het ook lukt met één steel en de daarbij behorende praktische opzetstukken?

 

Telescopische steel

Zelfs de kleinste hoekjes op de vloer of van de ramen zijn binnen handbereik met de hulp van onze uitschuifbare steel. Het grootste model kan tot vier meter worden uitgeschoven en is, door het Click System, makkelijk te combineren met de andere reinigingsapparaten van Leifheit, zoals bezems, stofzuigers en dweilen. De telescopische steel is 365 graden draaibaar, waardoor hij in een handomdraai altijd zo gepositioneerd kan worden dat hij alle plekjes snel en zonder gedoe met ladders en krukjes bereikt. Door de antislipkop blijft de steel goed op zijn plek staan als je hem neerzet.
 

Benieuwd geworden naar het Click System? Neem een kijkje in de online winkel van Leifheit om meer hierover te lezen en te bestellen. Voor meer uitleg kan je ook dit specifieke youtube filmpje over raamreiniging met het click systeem bekijken. 

 

Onderstaand alvast onze top producten uit het Click System assortiment!