Plumeau Duster XL

Artikelnummer: 41520

€ 11,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Supergemakkelijk stof verwijderen

Duster XL, de plumeau met superdichte zachte microvezels. Deze vezels voegen zich naar ieder oppervlak, trekken het stof aan en houden het vast.

De voordelen op een rij

Reinigingslengte
38 cm

Meer informatie

Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare huishoudtool die stof verwijdert in een handomdraai: de plumeau Duster XL van Leifheit. Deze Plumeau trekt stof in een mum van tijd aan en absorbeert dankzij haar microvezels zelfs de fijnste stofdeeltjes. De stofmagneet bestaat uit bijzonder zachte vezels die zich perfect aanpassen aan elk oppervlak. Ze glijden probleemloos in kleine kieren en hoeken en bereiken daardoor gemakkelijk al het vuil in huis. Het afstoffen van grote oppervlakken gaat, dankzij het XL-reinigingsformaat van 38 cm, bijzonder snel. Uiteraard is de Leifheit Duster XL Plumeau voorzien van de Click-aansluiting, waarmee verschillende Leifheit Click-System handvaten eenvoudig kunnen worden bevestigd. Dankzij het Leifheit Click-System, worden zelfs moeilijk bereikbare hoogtes in een handomdraai stof- en vuilvrij. De microvezel plumeau in combinatie met de lange uitschuifbare telescoopsteel kan bijvoorbeeld worden gebruikt om spinnenwebben gemakkelijk van het plafond te verwijderen of om hoge kasten te verwijderen. Zonder zijn reinigingskracht te verliezen kan het overtrek tot 50 keer gewassen worden onder stromend water met conventioneel wasmiddel. Daarna volledig laten drogen. Vergeleken met wegwerpstofdoeken is dit niet alleen duurzamer, maar ook nog eens goed voor de portemonnee.
  • Stof wordt aangetrokken en vastgehouden door de superdichte microvezels
  • Duurzame plumeau: tot 50 keer wasbaar onder stromend water met afwasmiddel.
  • Dankzij de zachte vezels glijdt de plumeau soepel over alle oppervlakken
  • Plumeau met XL-reinigingslengte van 38 cm voor snel en makkelijk schoonmaken van hogere ruimtes
  • Te combineren met alle Leifheit Click-System handgrepen dankzij de Click-aansluiting voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Video

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou