Plumeau Duster XL

€ 11,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:41520

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Supergemakkelijk stof verwijderen

Duster XL, de plumeau met superdichte zachte microvezels. Deze vezels voegen zich naar ieder oppervlak, trekken het stof aan en houden het vast.

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare huishoudtool die stof verwijdert in een handomdraai: de plumeau Duster XL van Leifheit. Deze Plumeau trekt stof in een mum van tijd aan en absorbeert dankzij haar microvezels zelfs de fijnste stofdeeltjes. De stofmagneet bestaat uit bijzonder zachte vezels die zich perfect aanpassen aan elk oppervlak. Ze glijden probleemloos in kleine kieren en hoeken en bereiken daardoor gemakkelijk al het vuil in huis. Het afstoffen van grote oppervlakken gaat, dankzij het XL-reinigingsformaat van 38 cm, bijzonder snel. Uiteraard is de Leifheit Duster XL Plumeau voorzien van de Click-aansluiting, waarmee verschillende Leifheit Click-System handvaten eenvoudig kunnen worden bevestigd. Dankzij het Leifheit Click-System, worden zelfs moeilijk bereikbare hoogtes in een handomdraai stof- en vuilvrij. De microvezel plumeau in combinatie met de lange uitschuifbare telescoopsteel kan bijvoorbeeld worden gebruikt om spinnenwebben gemakkelijk van het plafond te verwijderen of om hoge kasten te verwijderen.
  • Stof wordt aangetrokken en vastgehouden door de superdichte microvezels
  • Dankzij de zachte vezels glijdt de plumeau soepel over alle oppervlakken
  • Plumeau met XL-reinigingslengte van 38 cm voor snel en makkelijk schoonmaken van hogere ruimtes
  • Te combineren met alle Leifheit Click-System handgrepen dankzij de Click-aansluiting voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen

Beoordelingen