De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

Schone lucht in huis – vind je dat belangrijk? Luchtreiniger Airfresh Clean 400 van Soehnle maakt het mogelijk. Hij verwijdert bij het filteren 99,95%* van deeltjes zoals allergenen, virussen en andere schadelijke stoffen uit de lucht in huis en zorgt ervoor dat je weer met een gerust hart diep kunt ademen! De luchtreiniger beschikt over een krachtig reinigingssysteem met 4 stappen, met onder meer een HEPA-Filter** en extra inschakelbaar uv-C-licht. De luchtreinigingsprestaties zijn bijzonder goed en hij is geschikt voor ruimtes tot 38 m²***. Het reinigingssysteem bestaat uit de volgende vier stappen: 1. Voorfilter: verwijdert grotere deeltjes en haren van dieren en mensen uit de lucht. 2. HEPA-filter**: filtert pollen, virussen en fijne deeltjes uit de lucht in huis. 3. Actievekoolstof-filter: verwijdert vieze luchtjes en gassen. 4. Uv-C-lamp: werkt tegen virussen en bacteriën. Met de Airfresh Clean 400 voel je dat je het beste voor je gezondheid doet. De intelligente Easy Airfresh Technology meet de luchtkwaliteit in je kamer, interpreteert de waarden en geeft de vervuilingsgraad aan op een led-ring met gekleurd licht. In automatische modus past de Airfresh Clean 400 de intensiteit van de luchtreiniging automatisch aan het niveau van luchtvervuiling in de kamer aan. Maar je kunt de ventilatorsnelheid indien gewenst ook handmatig regelen, op vier standen. Daarmee krijg je altijd de best mogelijke luchtkwaliteit. Lekker diep ademen zonder zorgen! Het apparaat heeft ook een praktische nachtmodus, zodat het ook probleemloos ingezet kan worden in de slaapkamer. In nachtmodus zijn alle lichtbronnen uit. Met de timer kun je de looptijd van luchtreiniger Airfresh Clean 400 instellen: 2, 4 of 8 uur. De functie Active Restart kan gebruikt worden met een smart home-stopcontact. Dat geeft de mogelijkheid om alle instellingen te bewaren en toe te passen bij in- en uitschakelen. De filter-vervangindicator geeft aan wanneer de filter door een nieuwe vervangen moet worden, zodat je er altijd op kunt vertrouwen dat het systeem in orde is om schone lucht te leveren. De Airfresh Clean 400 is testwinnaar bij Haus&Garten Test en kreeg het cijfer Goed, in de test Luchtreinigers tot € 400 (Bron: Haus&Garten Test, nummer 2/2021). De effectiviteit van de Soehnle Airfresh Clean 400 is ook door een ander testinstituut wetenschappelijk getest en bevestigd: luchtreiniger Airfresh Clean 400 laat een uitstekende werking tegen aerosolen zien.**** * Efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes volgens norm EN 1822, getest door een extern instituut ** Filtermateriaal in HEPA H13-kwaliteit *** Berekend volgens NRCC-54013; met langere looptijd geschikt voor grotere ruimtes. **** Getest door Institut für Strömungsmechanik und Aerodynamik der Universität der Bundeswehr, München (Instituut voor stromingsmechanica en aerodynamica van de Universiteit van de Duitse krijgsmacht); met aerosoldeeltjes (∅ 0,4 µm) in een ruimte van circa 60 m³ op stand 4.
 • Verwijdert bij het filteren 99,95%* van de deeltjes zoals allergenen, virussen en schadelijke stoffen (*efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes volgens norm EN 1822, getest door een extern instituut)
 • Effectieve luchtreiniging door reinigingssysteem met 4 stappen (voorfilter, HEPA-filter**, actievekoolstoffilter en uv-C-licht) **Filtermateriaal in HEPA H13-kwaliteit
 • Verwijdert aerosolen (getest door Institut für Strömungsmechanik und Aerodynamik der Universität der Bundeswehr, München (Instituut voor stromingsmechanica en aerodynamica van de Universiteit van de Duitse krijgsmacht); met aerosoldeeltjes (∅ 0,4 µm) in een ruimte van circa 60 m³ op stand 4)
 • Easy Airfresh Technology regelt de reinigingsintensiteit automatisch aan de hand van de vervuilingsgraad van de binnenlucht
 • Kleuren-interpretatie van de luchtkwaliteit met led-ring, zo hou je de actuele luchtkwaliteit simpel onder controle
 • Optimale reinigingsprestaties voor ruimtes tot 38 m² (berekend volgens NRCC-54013; bij langere looptijd geschikt voor grotere ruimtes)
 • Maximale flexibiliteit bij de luchtafgifteregeling, dankzij de 4 verschillende standen
 • Fluisterstil apparaat (30 dB op de laagste stand)
 • Nachtmodus met uitgeschakeld controlelicht – voor ongestoord slapen
 • Met de timer kun je de looptijd instellen: 2, 4 of 8 uur
 • Functie Active Restart maakt gebruik met een bestuurbaar stopcontact of schakelklok mogelijk (beide items niet meegeleverd)
 • Verwisselbaar filter met filterwisselindicator – dus je bent verzekerd van constant schone lucht

Documenten

Misschien ook interessant voor jou

Beoordelingen