Luchtreiniger Airfresh Clean Connect 500 met Bluetooth®

Artikelnummer: 68098

€ 349,00

Niet leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Airfresh Clean Connect 500 met Bluetooth®: Effectieve luchtreiniger voor gezonde en schone lucht

De voordelen op een rij

Gewicht
5,24 kg

De voordelen

tile

4-stappen reinigingssysteem

Voorfilter, fijnedeeltjesfilter, actievekoolstoffilter en uv-C-licht verwijderen 99,5%* van de deeltjes zoals allergenen, virussen en andere schadelijke stoffen (*efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes overeenkomstig norm EN 1822, getest door extern instituut)

tile

Verwijdert virussen en aerosolen*

(* getest door Institut für Strömungsmechanik und Aerodynamik der Universität der Bundeswehr, München (Instituut voor stromingsmechanica en aerodynamica van de Universiteit van de Duitse krijgsmacht); met aerosoldeeltjes (∅ 0,4 µm) in een ruimte van circa 60 m³ op stand 4./ Het apparaat verwijdert in de test tot 99,9% van de virussen (colifaag phi X174) uit de luchtstroom. Getest in een testkamer op stand 1 door geaccrediteerd testlaboratorium voor medische hulpmiddelen - HygCen Germany GmbH, Schwerin.)

tile

Weergave luchtkwaliteit

Geeft met kleuren en cijfers de fijnstofbelasting (PM 2,5) aan. Zo hou je gemakkelijk de actuele luchtkwaliteit in de gaten en onder controle.

tile

Easy Airfresh Technology

In automatische modus zorgt de luchtreiniger automatisch voor aanpassing van de intensiteit van de luchtreiniging aan het niveau van luchtvervuiling in de kamer. Maar je kunt de ventilatorsnelheid indien gewenst ook handmatig regelen, op vier standen.

Meer informatie

De luchtreiniger Airfresh Clean Connect 500 met Bluetooth® van Soehnle is nu verkrijgbaar in de online-shop. Hij verwijdert virussen en aerosolen (getest door het Institut für Strömungsmechanik und Aerodynmik van de Universtität der Bundeswehr, München; met aerosoldeeltjes (∅ 0,4 µm) in een ruimte van ongeveer 60 m³ op stand 4.) Het apparaat verwijdert in de test tot 99,9 % van de virussen (Coliphage phi X174) uit de luchtstroom. Getest in een testruimte op stand I door een geaccrediteerd testlaboratorium voor medische producten - HygCen Germany GmbH, Schwerin. Betrouwbaar en bovendien uitgerust met een verbinding met de Soehnle Connect-app. Via een smartphone kan de luchtzuiveraar centraal worden bediend en kan alle relevante informatie over de actuele luchtkwaliteit worden weergegeven. De luchtwasser heeft een 4-traps reinigingssysteem, bestaande uit voorfilter (stofdeeltjes en haren), fijnfilter (pollen en bacteriën) en actief koolfilter (geurtjes), evenals apart inschakelbaar ultraviolet uv-c-licht (ziektekiemen en virussen). Door dit filtersysteem van de luchtreiniger Airfresh Clean Connect 500 met Bluetooth® van Soehnle ontstaat een zuivering tot 99,5 procent (efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes conform norm EN 1822, getest door extern instituut). De binnenlucht zuiveraar onderscheidt zich door zijn PM 2,5 sensor en de led-weergave in zacht blauw. De lucht in de woning wordt regelmatig gemeten en goed leesbaar weergegeven op het display door middel van een led-ring in verschillende kleuren.  Er zijn een automatische- en een 4-traps regelingsmodus beschikbaar. Het luchtreinigingsapparaat past de ventilatiesnelheid aan de eigen wensen aan. De eveneens beschikbare timer-functie van de luchtreiniger Airfresh Clean Connect 500 met Bluetooth® van Soehnle maakt een handmatig instelbare bedrijfsduur mogelijk. Filterwissel is nodig als de filtervervangingsindicatie dit signaleert.

Hier vind je een lijst met de smartphones en tablets waarmee de Soehnle Connect App compatibel is: Soehnle Connect-App compatibiliteitslijst

 • Verwijdert bij het filteren 99,5 % van de deeltjes, zoals allergenen, virussen en schadelijke stoffen (efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes conform norm EN 1822, getest door extern instituut)
 • 4-traps reinigingssysteem voor reinigen van de lucht met voorfilter, fijnfilter en actief koolfilter evenals UV-C-licht
 • Verwijdert virussen en aerosolen (getest door het Institut für Strömungsmechanik und Aerodynmik van de Universtität der Bundeswehr, München; met aerosoldeeltjes (∅ 0,4 µm) in een ruimte van ongeveer 60 m³ op stand 4.) Het apparaat verwijdert in de test tot 99,9 % van de virussen (Coliphage phi X174) uit de luchtstroom. Getest in een testruimte op stand I door een geaccrediteerd testlaboratorium voor medische producten - HygCen Germany GmbH, Schwerin
 • Met Easy Airfresh Technology, om de reinigingsintensiteit automatisch te regelen
 • Controle van de luchtkwaliteit en fijnstofbelasting (PM 2,5) door de weergave met getallen en kleuren
 • Verbinding met de Soehnle Connect-app voor de smartphone (systeemvereisten voor gebruik van de app: Android™: ≥6.0 / iOS®: ≥10 / Bluetooth®: 4.0)
 • Besturing van meerdere apparaten tegelijk door het multi-apparaat-systeem
 • Perfect geschikt voor een ruimte van 78 m²
 • Vier verschillende standen voor regeling van de luchtuitstoot voor maximale flexibiliteit
 • Geïntegreerde nachtmodus zonder licht
 • Timer-functie voor een individuele instelling van de looptijd (twee, vier of acht uur)
 • Filtervervangingsmelding voor een constant schone lucht

Sets & Accessoires

Video

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou