Luchtreiniger Airfresh Clean 400

Artikelnummer: 68122

€ 289,00

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Bestrijdt virussen & bacteriën: De luchtreiniger Airfresh Clean 400

De voordelen op een rij

Gewicht
2,33 kg

De voordelen

tile

4-stappen reinigingssysteem

Voorfilter, HEPA-filter**, actievekoolstoffilter en uv-C-licht verwijderen 99,95%* van de deeltjes zoals allergenen, virussen en andere schadelijke stoffen (*efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes overeenkomstig norm EN 1822, getest door extern instituut; **filtermateriaal van HEPA H13-kwaliteit)

tile

Verwijdert aerosolen*

(*Getest door Institut für Strömungsmechanik und Aerodynamik der Universität der Bundeswehr, München (Instituut voor stromingsmechanica en aerodynamica van de Universiteit van de Duitse krijgsmacht); met aerosoldeeltjes (∅ 0,4 µm) in een ruimte van circa 60 m³ op stand 4.)

tile

Easy Airfresh Technology

In automatische modus zorgt de Airfresh Clean 400 automatisch voor aanpassing van de intensiteit van de luchtreiniging aan het niveau van luchtvervuiling in de kamer. Maar je kunt de ventilatorsnelheid indien gewenst ook handmatig regelen, op vier standen.

tile

Weergave luchtkwaliteit op kleurenschaal

Geeft met een led-ring de fijnstofbelasting (PM 2,5) aan met kleuren. Zo hou je gemakkelijk de actuele luchtkwaliteit in de gaten en onder controle.

Meer informatie

Veel dat in binnenruimtes door de lucht zweeft, kan schadelijk zijn voor het immuunsysteem. Vooral voor mensen met een allergie is schone lucht in huis belangrijk om te voorkomen dat de klachten te veel toenemen. Met de luchtreiniger Airfresh Clean 400 wordt de lucht in de woning bevrijd van virussen en bacteriën evenals van onaangename geurtjes en stof. Hij verwijdert bij het filteren 99,5% van de deeltjes, zoals allergenen, virussen en schadelijke stoffen (*efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes conform norm EN 1822, getest door extern instituut). De luchtzuiveraar van Soehnle is daarom ideaal voor mensen met een allergie. Het 4-traps reinigingssysteem bestaat uit een voorfilter, fijne deeltjesfilter en actief koolfilter en uv-c-licht, waardoor de lucht effectief wordt gezuiverd. De luchtwasser, die te koop is in de online-shop van Soehnle, overtuigt met praktische functies. Aan de hand van de kleurige weergave van de led-ringen kan de luchtkwaliteit eenvoudig en snel worden gecontroleerd. De automatische modus regelt de reinigingsintensiteit automatisch en past zich aan de mate van vervuiling van de ruimtelucht aan. Het luchtreinigingsapparaat van Soehnle kan ook 's nachts probleemloos ingeschakeld blijven, want het apparaat is op de laagste stand met 30 db fluisterstil. Voor ongestoorde slaap wordt bovendien gezorgd doordat de controlelampjes van de binnenlucht zuiveraar uitgeschakeld kunnen worden als het toestel aan is. De luchtreiniger is uitgerust met verwisselbare filters. Dankzij het tijdig melden van de filterwissel kan iedereen nu altijd frisse lucht inademen in de woning!
 • Luchtreiniger Airfresh Clean 400 verwijdert bij het filteren 99,5% van de deeltjes, zoals allergenen, virussen en schadelijke stoffen (efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes conform norm EN 1822, getest door extern instituut)
 • 4-traps reinigingssysteem (bestaand uit een voorfilter, fijne deeltjesfilter en actief koolfilter en uv-c-licht)
 • Verwijdert virussen en aerosolen (getest door het Institut für Strömungsmechanik und Aerodynmik van de Universtität der Bundeswehr, München; met aerosoldeeltjes (∅ 0,4 µm) in een ruimte van ongeveer 60 m³ op stand 4.)
 • Regelt met Easy Airfresh Technology de reinigingsintensiteit automatisch afhankelijk van de mate van vervuiling van de lucht in de ruimte
 • Kleurige interpretatie van de luchtkwaliteit door middel van led-ring voor eenvoudige controle van de actuele luchtkwaliteit
 • Fluisterstil apparaat (30 db op laagste stand)
 • Active Restart Function maakt bedrijf mogelijk via een regelbaar stopcontact of tijdschakelklok (niet inbegrepen)
 • Optimaal reinigingsvermogen voor ruimtes tot 38 m²* (*Berekend volgens NRCC-54013. Voor grotere ruimte met langere looptijd geschikt.)
 • Automatische modus regelt de reinigingsintensiteit automatisch op basis van de vervuiling van de ruimtelucht
 • Met nacht-modus: Voor een ongestoorde slaap worden controlelampjes op het apparaat uitgeschakeld als het apparaat in bedrijf is
 • Via timer-functie kan de duur van de luchtbevochtiging individueel worden ingesteld (2, 4 of 8 uur)
 • Vier verschillende standen voor maximale flexibiliteit bij het regelen van de luchtuitstoot
 • Vervangbaar filter met filterwisselweergave zorgt voor constant zuivere lucht

Sets & Accessoires

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou