Isoleerkan Harmonic 1,0 l donkerblauw

€ 24,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:28544

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klassieke uitstraling gecombineerd met hypermodern design: isoleerkan Harmonic donkerblauw

Isoleerkan Harmonic in donkerblauw ziet er niet alleen goed uit, maar isoleert ook als de beste. 24 uur warm en 36 uur koel houden? Geen probleem! Deze royale kan met een inhoud van 1 liter is ideaal voor allerlei warme en koude dranken.

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Houdt drankjes tot 12 uur warm en 24 uur koud? Geen probleem: als u de Harmonic thermoskan met 1 l inhoud in donkerblauw van Leifheit koopt, profiteert u van een optimale isolatie. Dit wordt bereikt doordat de kan een dubbelwandige glazen binnenfles heeft. Met zijn klassieke design past het model van Leifheit perfect in elk huishouden. Voor het gemakkelijk inschenken van koffie, thee en andere dranken heeft de koffiepot een gebogen schenktuit. De schroefdop is lekvrij en 100 procent lekvrij. De vacuümkan is uiteraard BPA-vrij en kan dus zonder aarzeling worden gebruikt. Dankzij het ergonomische handvat ligt de Harmonic 1 L thermosfles in donkerblauw zeer goed in de hand. Bovendien vergemakkelijkt het handvat het inschenken. De moderne sluiting is gemakkelijk te gebruiken. De hoogte van de drukknop geeft aan of de thermosfles open of gesloten is.
  • Kan met dubbelwandige glazen binnenfles houdt dranken 12 uur warm en 24 uur koud
  • Met 100 procent dichte, lekvrije schroefdop
  • Vrij van schadelijk BPA
  • Met moderne drukknop-sluiting, die aangeeft, of de kan open of dicht is
  • Gemakkelijk schenken dankzij de gebogen tuit
  • Ergonomisch handvat vergemakkelijkt inschenken
  • Isoleerkan in klassiek design past in elk huishouden
  • Let op: géén ijsblokjes of koolzuurhoudende dranken erin doen.

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Documenten

Veel Gestelde Vragen

Wat presteert de donkerblauwe isoleerkan 1 L Harmonic van Leifheit?
Hou je van koffie of meer van koude dranken, of van allebei? Dan zul je in ieder geval veel plezier hebben van Leifheit Harmonic isoleerkan 1 L. Want daarin kun je dranken 24 uur warm en 36 uur koud houden. De klassieke kleur past eigenlijk overal goed: in de keuken, maar ook goed in de eetkamer en op een mooi gedekte tafel. De kan is van BPA-vrij kunststof. De praktische koffiekan en theekan ligt dankzij de ergonomische handgreep bijzonder comfortabel en stevig in de hand. Ook de aroma-dop met drukknop zorgt voor fantastisch bediencomfort. Dankzij de slimme drukknop zie je meteen of de isoleerkan open of dicht is.
Hoelang houdt deze donkerblauwe isoleerkan 1 L Harmonic van Leifheit warm?
De hoogwaardige isoleerkan in donkerblauw van de serie Harmonic 1 L met dubbelwandige glazen binnenfles houdt alle dranken tot 24 uur warm. Koude dranken blijven in deze kunststof isoleerkan 36 uur koud. Neem de kan met ijsthee gerust mee naar het strandje op een warme dag. Je drankje blijft de hele middag heerlijk fris.
Wat zijn de voordelen van een isoleerkan?
Wil je graag hete én koude dranken, in winter én zomer, koop dan een isoleerkan, een goede keuze is de Harmonic 1 L van Leifheit. Deze slimme isoleerkan heeft overtuigende voordelen: o De dubbelwandige glazen binnenfles in deze Leifheit isoleerkan houdt dranken 24 uur warm en 36 uur koud. o Deze koffiekan of theekan in klassiek donkerblauw past goed op iedere koffietafel o De kunststof van de Harmonic isoleerkan is BPA-vrij o Mooi handvat met ronde vorm voor gemakkelijk inschenken o Aan de praktisch aroma-dop met drukknop kun je meteen zien of de kan open of dicht is.
Hoeveel gaat er in donkerblauwe isoleerkan Harmonic?
Deze koffiekan met fraai design is bijzonder geschikt voor warm houden én koel houden van hete én koude dranken, en is mooi compact met een inhoud van 1 liter, niet te groot en niet te klein. Met slimme schroefdop, 100% dicht en lekvrij. Met fraaie ronde handgreep, daarmee schenk je ieder kopje of glas gemakkelijk in, ook als de kan vol is.

Beoordelingen