NIEUW

Isoleerkan Harmonic 1,0 l zwart

Artikelnummer: 87012

€ 24,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Klassieke uitstraling gecombineerd met modern design: isoleerkan Harmonic

Isoleerkan Harmonic in de klassieke kleur zwart ziet er niet alleen heel goed uit, maar isoleert ook als de beste. 24 uur warm en 36 uur koel houden? Geen probleem! Deze koffiekan heeft een royale inhoud van 1 liter voor lekker warme en koude dranken.

De voordelen op een rij

Kleur
zwart
Inhoud
1,0 l
Isoleerprestatie
24h warm en 36h koud

De voordelen

tile

Tijdloos design

Deze koffiekan met zijn fraaie klassieke design ziet er altijd goed uit en past in ieder huishouden. Verkrijgbaar in vier elegante kleuren.

tile

Hoge isoleerprestaties

Stijlvolle isoleerkan Harmonic houdt dranken tot 24 uur warm en tot 36 uur koud. Koffie, thee en koude dranken blijven dus lang op de juiste drinktemperatuur.

tile

Eenvoudige bediening

Door het slimme ontwerp is deze isoleerkan bijzonder handig in het gebruik. De ergonomische handgreep en de speciale ronde schenktuit zorgen voor gemakkelijk inschenken. De dop heeft een drukknop voor openen en sluiten. Je kunt er ook heel simpel aan zien of de kan open of dicht is.

tile

Te gebruiken zonder zorgen

De kan bevat geen schadelijk BPA en kan dus zonder zorgen gebruikt worden.

Meer informatie

Houdt drankjes tot 24 uur warm en 36 uur koud? Geen probleem: als u de Harmonic 1 liter inhoudskan in zwart van Leifheit koopt, profiteert u van een optimale isolatie. De dubbelwandige glazen binnenfles zorgt ervoor dat. Omdat het model een klassiek ontwerp heeft, past het perfect in elk huishouden. Om gemakkelijk koffie, thee en dergelijke uit te schenken heeft de koffiepot een gebogen schenktuit. Dit voorkomt vervelend gedruppel. De schroefdop is lekvrij en 100 procent lekvrij. De vacuümkan is uiteraard BPA-vrij en kan dus zonder aarzeling worden gebruikt. Dankzij het ergonomische handvat is de Harmonic 1 l vacuümkan in zwart zeer gemakkelijk te hanteren en vergemakkelijkt hij het uitschenken. De moderne sluiting is gemakkelijk te gebruiken. De hoogte van de drukknop geeft aan of de vacuümkan open of gesloten is.
  • Kan met dubbelwandige glazen binnenfles houdt dranken 24 uur warm en 36 uur koud
  • Met 100 procent dichte, lekvrije schroefdop
  • Vrij van schadelijk BPA
  • Met moderne drukknop-sluiting die aangeeft of de kan open of dicht is
  • Druppelvrij inschenken dankzij de gewelfde tuit
  • Ergonomisch handvat vergemakkelijkt inschenken
  • Isoleerkan in klassiek design past in elk huishouden
  • Let op: géén ijsblokjes of koolzuurhoudende dranken erin doen.

Sets & Accessoires

Documenten

Veel gestelde vragen

Waarom Leifheit Harmonic isoleerkan 1 liter in zwart kopen?
Koop zwarte isoleerkan Harmonic met een inhoud van 1 liter en profiteer van vele voordelen. Dankzij de dubbelwandige isolerende binnenfles kan de Leifheit isoleerkan 24 uur warme dranken zoals koffie en thee warm houden. Koude drankjes blijven 26 uur koel. Dit model met zijn klassieke design in geheel zwart ziet er op iedere tafel elegant uit en past haast overal goed bij, bij ieder tafelkleed en ieder servies.
Wat zijn de praktische voordelen van zwarte isoleerkan Harmonic 1 L van Leifheit?
Deze hoogwaardige Leifheit isoleerkan uit de serie Harmonic in elegant zwart heeft een inhoud van 1 liter. De ergonomische handgreep ligt stevig in de hand bij het uitschenken van koffie en thee. De handige aroma-dop met drukknop laat aan de hand van de hoogte van de knop zien of de dubbelwandige kan open of dicht is. Dankzij de doordachte schroefsluiting lekt de kan gegarandeerd niet. In de dubbelwandige glazen binnenfles blijven dranken lang warm of lang koud. Deze klassieke warmhoudkan met elegant design in zwart staat goed op iedere eettafel of tuintafel.
Wat zijn de optische voordelen van een zwarte isoleerkan van de serie Harmonic?
Vind je een mooi gedekte tafel belangrijk, dan is een aantrekkelijke isoleerkan van Leifheit een goede keuze. Deze isoleerkan 1 liter uit de serie Harmonic in zwart met mooi design past goed bij alle soorten koffieserviezen, met wat voor kleuren en decors dan ook. Designfans appreciëren de moderne Harmonic kan in zwart, want deze kleur is elegant en gedistingeerd en past in ieder huishouden.
Welke voordelen heeft isoleerkan Harmonic in zwart?
Stel je hoge eisen, dan zul je functionele keukenhulpjes zoals isoleerkan 1 liter Harmonic in zwart zeker waarderen. Want deze isolerende kan is ideaal om warme en koude dranken stijlvol te serveren. Een kan met handige inhoud van 1 liter, niet te groot en niet te klein. Koop deze handige isoleerkan van Leifheit met fraai design en profiteer van de volgende voordelen: o De zwarte isoleerkan 1 L Harmonic van Leifheit houdt warme dranken zoals koffie en thee 24 uur warm en koude drankjes 36 uur koel. o Een elegante koffie- en theekan in zwart, met elegant uiterlijk, die past bij ieder koffie- en theeservies o De zwarte Harmonic isoleerkan 1 L van Leifheit is van BPA-vrij kuststof o 100% lekvrij, met praktische goed afsluitende schroefdop o Met de goed in de hand liggende ergonomische handgreep schenk je allerlei drankjes handig in

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Awards en Certificaten

PIM237746_320Wx320H

Beoordelingen