Thermoskan Bolero 1,0 l satin-purple

Artikelnummer: 28344

€ 14,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Houdt elke drank warm - de Bolero 1L isoleerkan satin-purple

De Leifheit isoleerkan heeft een praktische aromaknop, waardoor openen, schenken en sluiten met slechts één hand mogelijk is. Bovendien heeft de kan een inhoud van 1L, wat betekent dat je er wel acht kopjes mee kunt vullen!

De voordelen op een rij

Inhoud
1,0 L
Kleur
satijn paars

Meer informatie

Een fraaie blikvanger op de koffietafel: wie de thermoskan Bolero van Leifheit in de kleur satin-purple koopt, profiteert van het aantrekkelijke uiterlijk. De koffiekan heeft een stijlvol, frosted design. Maar niet alleen het uiterlijk is een pluspunt van de isoleerkan van Leifheit. Uiteraard houdt hij koffie, thee en andere warme dranken lekker warm. Met een inhoud van 1,0 l is de thermoskan Bolero in satin-purple voldoende voor acht kopjes. De warmhoudkan beschikt over een praktische aromaknop. Hiermee kan hij met één hand worden geopend en gesloten. Om te kunnen schenken, moet de knop worden ingedrukt. Dat voorkomt lastig lekken van de Leifheit thermoskan.
  • Met aromaknop voor bediening met één hand
  • Inhoud van 1,0 l voldoende voor acht kopjes
  • Let op: géén ijsblokjes of koolzuurhoudende dranken erin doen.

Sets & Accessoires

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen