Universele rasp 4+1 ComfortLine

Artikelnummer: 23170

€ 19,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Of je nu snijdt, scheert of raspt, met de 4+1 keukenrasp gaat het in een handomdraai

De Leifheit keukenrasp heeft niet alleen vijf verschillende inzetstukken en kan dus op verschillende manieren gebruikt worden, hij heeft ook een resthouder voor optimaal gebruik van het te snijden voedsel en bescherming voor de vingers. De rasp is ook vaatwasmachinebestendig, want hij is gemaakt van roestvrij staal!

De voordelen op een rij

Verwisselbaar inzetstuk
fijngrofkroonrasp-inzetstukschijfjes-inzetstukV-inzetstuk
Geschikt voor
RaspenFijnsnijdenSnijdenSchaven
Resthouder om vingers te beschermen
ja

Meer informatie

Voor iedereen die groente of fruit wilt snijden, hakken, snijden of raspen is de Leifheit keukenrasp 4+1 ComfortLine de juiste keuze. Want wie deze groentenrasp koopt, krijgt vijf inlegdelen: De verstelbare snij-inzet kan groenten en fruit in plakken van verschillende diktes snijden, kaas en co. worden fijn of grof geraspt op het roosteroppervlak en tomaten worden in partjes gesneden met behulp van het v-vormige tomatenmes. Om ervoor te zorgen dat het te snijden materiaal optimaal kan worden gebruikt en de vingers tegen verwondingen worden beschermd, wordt bij de Leifheit keukenrasp een restenhouder meegeleverd. De universele rasp is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en is dus vaatwasmachinebestendig. Zo is de keukenrasp 4+1 ComfortLine in een handomdraai weer schoon.
  • Rasp met vijf verschillende inlegdelen is veelzijdig inzetbaar
  • Met grove en fijne groenterasp, aardappelrasp, V-vormig tomaatmes en verstelbare snij-inzet voor plakken van verschillende diktes
  • Keukenrasp 4+1 ComfortLine inclusief restantenhouder voor optimale recycling van het gesneden materiaal en bescherming van de vingers
  • Gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser, want de keukenrasp is gemaakt van robuust roestvrijstaal

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou