Kleine onderdelenhouder Easyclip Linomatic

Artikelnummer: 85650

€ 14,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Praktische accessoireset - de kleinwasgoedhouder Easyclip Linomatic

De Leifheit kleinwasgoedhouder is een praktisch accessoire voor alle Linomatic droogmolens. Met deze kleine onderdelenhouder kunnen tot 38 stuks klein wasgoed worden opgehangen zonder dat wasknijpers nodig zijn!

De voordelen op een rij

Plek voor kleine spulletjes
38
Plek voor kleerhangers
8

Meer informatie

Praktische kleine onderdelenhouder voor alle Linomatic droogmolens: wie de Easyclip Linomatic van Leifheit koopt, kan deze eenvoudig aan een van de vier armen van de wasmolen bevestigen – kleine stukken wasgoed zoals sokken, slipjes of bh’s ophangen zonder wasknijpers. Bij het opklappen van de droogmolen, stoort de houder voor kleine onderdelen het proces niet en hoeft deze dus niet te worden verwijderd. Er kunnen maximaal 38 kleine stukken wasgoed aan worden bevestigd zonder dat er wasknijpers nodig zijn. Je hoeft ze alleen maar vast te klemmen. Dit bespaart tijd en maakt het makkelijker om de was op te hangen. Daarnaast heeft de Easyclip Linomatic kleine onderdelenhouder acht windvaste ophangogen voor kledinghangers. Deze maken het mogelijk om overhemden, blouses etc. zachtjes te drogen op de droogmolen.
  • De Easyclip Linomatic is een praktische accessoire voor alle Linomatic droogmolens
  • De Easyclip Linomatic biedt genoeg drooglengte voor 38 kleine stukken wasgoed, deze kunnen zonder wasknijpers worden opgehangen
  • Met acht windvaste ophangogen voor kleerhangers

Sets & Accessoires

Beoordelingen