Aardappelstamper ProLine

Artikelnummer: 03032

€ 12,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Heerlijk zelfgekookt aardappelpuree met de aardappelstamper

De Leifheit aardappelstamper maakt niet alleen indruk door de prettige bediening, maar ook door het stijlvolle design. De stamper heeft ook een praktisch ophangoog voor een haakrail, waardoor hij altijd bij de hand is!

De voordelen op een rij

Ophangoog
ja
Materiaal
roestvrij staal en kunststof

Meer informatie

Wie zelf verse aardappelpuree of stamppot wilt maken, kan de ProLine aardappelstamper bestellen bij Leifheit. De stamper wordt vooral gekenmerkt door de hoge kwaliteit van de afwerking. De Leifheit aardappelstamper is gemaakt van robuust roestvrij staal en zwart plastic. Dankzij deze materiaalcombinatie is het een mooie blikvanger in de keuken of de perfecte hulp bij het serveren aan tafel. Naast het chique design overtuigt de aardappelstamper ProLine voor het stampen van aardappelen en andere groenten door zijn prettige bediening. Met zijn ovale handgreep ligt hij goed in de hand bij het werken. Als de Leifheit aardappelstamper van de ProLine niet meer nodig is, kan hij dankzij het praktische ophangoog netjes en ruimtebesparend aan een haakje worden opgehangen.
  • De roestvrijstalen aardappelstamper ProLine ziet er chique uit en is gemaakt van een hoogwaardige combinatie van roestvrijstaal en zwart kunststof
  • De ovale vorm van het handvat van de stamper zorgt voor een comfortabele bediening
  • De aardappelstamper ProLine is ideaal voor het serveren van aardappelpuree
  • Met ophangoog voor plaatsbesparend, nette en praktische opslag

Sets & Accessoires

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou