Afstoffer Duster Flat

Artikelnummer: 41216

€ 8,49

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De oplossing voor het reinigen van de radiator

De Duster Flat radiatorreiniger is bijzonder slank en past met zijn vlakke microvezel schoonmaakoppervlak precies tussen de ribben van de radiator.

De voordelen op een rij

Perfect voor
Schoonmaken van het verwarmingselement / radiator

Meer informatie

Na verloop van tijd verzamelt zich stof en vuil tussen de moeilijk bereikbare radiatorribben. Dankzij de afstoffer Duster Flat van Leifheit is dat geen probleem. Want deze radiatorreiniger heeft een bijzonder plat oppervlak van microvezel, dat perfect tussen de ribben past. De zachte vezels trekken stofdeeltjes letterlijk aan en halen zelfs hardnekkig vuil met één veeg weg. Zo verwijdert de reiniger vlot al het stof en is de radiator in een mum van tijd weer schoon. Uiteraard kan de doek van de radiatorreiniger snel en eenvoudig worden verwijderd dankzij het klittenband. De overtrek kan tot 50 keer op 40°C in de wasmachine worden gewassen zonder zijn reinigingskracht te verliezen. Vergeleken met wegwerpstofdoeken is dit niet alleen duurzamer, maar ook nog eens gemakkelijk voor de portemonnee. Bijzonder praktisch is het ophangoog van de radiatorreiniger Duster Flat van Leifheit. Zo kan de afstoffer netjes worden opgeborgen.
  • Het platte reinigingsoppervlak van microvezel past perfect tussen de radiatorribben, om daar het vuil te verwijderen
  • Duurzame afstoffer: machinewasbaar op 40°C tot 50x
  • De zachte vezels trekken als een magneet stofdeeltjes aan
  • Netjes op te bergen dankzij ophangoog

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen