Rubberen bezem "Suprabezem" met trekker en telescoopsteel

Artikelnummer: 56415

€ 19,99

Niet leverbaar(tot 6/7/2024)

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Vegen, water trekken en dweilen - met de rubberen bezem van Leifheit.

De rubberen bezem van Leifheit is een echte allrounder en zelfs geschikt voor binnen- en buitenreiniging. De hygiënische haren van rubber verwijderen betrouwbaar vuil, haar en stof! Deze bezem is ook perfect geschikt als kappersbezem!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
35 cm
Steellengte
140 cm
Materiaal steel
staal
Borstelharen
Rubber Supra-borstel met watertrekker-rand

Meer informatie

Wie op zoek is naar een bezem, die geschikt is voor binnen en buiten, kan de Suprabezem van Leifheit bestellen. Het is een rubberen bezem met hygiënische Supraborstelharen van natuurrubber. Deze verwijderen betrouwbaar stof, vuil, haren en meer, zonder te vervilten. De bezem met rubberen borstelharen is geschikt voor het vegen van alle soorten vloeren – ook tapijt. Bovendien is hij zowel nat als droog te gebruiken en kan hij ook als schrobber dienen om hardnekkige vlekken te verwijderen. Om het water vervolgens weer weg te trekken, heeft de Suprabezem van Leifheit een trekker. Dankzij de breedte van de bezem van 35 cm zijn zelfs grote oppervlakken in een oogwenk weer schoon. De tot 140 cm uittrekbare telescoopsteel is individueel instelbaar waardoor rugvriendelijk kan worden gewerkt. Na het vegen wordt de rubberen bezem voor binnen en buiten van Leifheit onder stromend water weer eenvoudig schoon.
  • Hygiënische Suprabezemharen van natuurrubber zijn geschikt om zowel in huis als buiten te vegen
  • Siliconen bezem verwijdert stof, haren en vuil zonder te vervilten Suprabezem geschikt voor het schoonmaken van alle soorten vloeren – ook tapijt
  • Nat als schrobber bruikbaar om hardnekkige vlekken te verwijderen
  • Met trekker voor het wegtrekken van water
  • Inclusief tot 140 cm uittrekbare telescoopsteel voor rugvriendelijk werken
  • Veegbreedte van 35 cm
  • Eenvoudig te reinigen onder stromend water

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou