Blikopener ProLine

€ 17,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Het gewenste product is niet leverbaar tot en met 7-2-23.
Artikelnummer:03125

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Met de Leifheit blikopener kunnen blikken snel en veilig worden geopend. Wie deze blikopener uit de ProLine serie van Leifheit koopt, profiteert van de comfortabele bediening. Het ovale handvat ligt goed in de hand. Met dit keukengerei kan het deksel in een handomdraai uit het blik worden gesneden. Bovendien overtuigt de blikopener ProLine door zijn stijlvolle vormgeving: hij bestaat uit een hoogwaardige combinatie van roestvrijstaal en zwarte kunststof. Dit maakt de blikopener van de ProLine-serie tot een smaakvolle blikvanger in de keuken. De Leifheit blikopener ProLine heeft ook een ophanglus. Dit maakt het mogelijk om de blikopener schoon en ruimtebesparend door middel van het handige ophangoog.
  • Blikopener ProLine voor het veilig en snel openen van blikken
  • De blikopener is een designhighlight voor in de keuken, dankzij de hoogwaardige combinatie van zwarte kunststof en roestvrijstaal
  • Ovale vorm van het handvat zorgt voor een comfortabele bediening
  • Met ophangoog voor schone, ruimtebesparende opslag

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen