De voordelen

tile

Gepatenteerde centrifugeertechnologie

De gepatenteerde centrifugeertechnologie in de steel zorgt voor het uitwringen van de mop, zonder bukken en zonder vies water aan je handen.

tile

Centrifugeerstop-functie

Met de hendel op de steel kun je het centrifugeren heel eenvoudig stoppen. Zo kun je de vochtigheidsgraad van de mop zelf bepalen.

tile

360°-draaigewicht

Dankzij het 360°-draaigewricht kun je ook probleemloos zigzag dweilen.

tile

Plat neer te klappen steel

Met de plat neer te klappen steel kun je ook de moeilijk toegankelijke plekken onder kasten en bedden heel gemakkelijk schoonmaken.

Meer informatie

Dankzij het unieke Leifheit rotatiemechanisme worden water en vuil uit de mop geslingerd - geheel zonder onhandige voetbediening en zonder uw handen in vuil water nat te maken. Het revolutionaire slingermechanisme van Leifheit ligt in het handvat. Door te drukken op het handvat wordt de rotatie gestart. Door meerdere keren te drukken kan de vochtigheidsgraad van de vloermop individueel worden bepaald. Met uittrekbaar handvat en ingebouwd stopmechanisme. De CLEAN TWIST mop rijdende wagen maakt de vloerreiniging nog comfortabeler. Zijn 360° draaiende wielen zorgen voor maximale flexibiliteit. Zonder dat u een zware emmer hoeft te dragen, kunt u deze wagen eenvoudig met de vloermop verplaatsen naar de plek waar u deze wilt gebruiken. De CLEAN TWIST overtuigt door zijn eenvoudige omgang, een stabiele stand, ook tijdens het slingerproces, en is zeer gemakkelijk te monteren. Inhoud van de Leifheit CLEAN TWIST Mop: een microvezelmop met slingermechanisme, een universele emmer met 20 liter inhoud en twee stabiele draaggrepen en een zeef. 3 jaar garantie.
  • De nieuwe generatie slingermop met revolutionair rotatiemechanisme in de steel
  • Water en vuil worden uit de mop geslingerd - zonder onhandige voetbediening en met minimale krachtsinspanning
  • Individueel doseerbare vochtigheid van de microvezelmop
  • met uittrekbaar handvat en ingebouwd stopmechanisme
  • Meegeleverd bij de set: Mop met slingermechanisme en strepen uit zuigende microvezels, universele emmer, rijdende wagen en slingerzeef.
  • 3 jaar garantie

Documenten