Meer informatie

Dankzij het unieke Leifheit rotatiemechanisme worden water en vuil uit de mop geslingerd - geheel zonder onhandige voetbediening en zonder uw handen in vuil water nat te maken. Het revolutionaire slingermechanisme van Leifheit ligt in het handvat. Door te drukken op het handvat wordt de rotatie gestart. Door meerdere keren te drukken kan de vochtigheidsgraad van de vloermop individueel worden bepaald. Met uittrekbaar handvat en ingebouwd stopmechanisme. De CLEAN TWIST mop rijdende wagen maakt de vloerreiniging nog comfortabeler. Zijn 360° draaiende wielen zorgen voor maximale flexibiliteit. Zonder dat u een zware emmer hoeft te dragen, kunt u deze wagen eenvoudig met de vloermop verplaatsen naar de plek waar u deze wilt gebruiken. De CLEAN TWIST overtuigt door zijn eenvoudige omgang, een stabiele stand, ook tijdens het slingerproces, en is zeer gemakkelijk te monteren. Inhoud van de Leifheit CLEAN TWIST Mop: een microvezelmop met slingermechanisme, een universele emmer met 20 liter inhoud en twee stabiele draaggrepen en een zeef. 3 jaar garantie.
  • De nieuwe generatie slingermop met revolutionair rotatiemechanisme in de steel
  • Water en vuil worden uit de mop geslingerd - zonder onhandige voetbediening en met minimale krachtsinspanning
  • Individueel doseerbare vochtigheid van de microvezelmop
  • met uittrekbaar handvat en ingebouwd stopmechanisme
  • Meegeleverd bij de set: Mop met slingermechanisme en strepen uit zuigende microvezels, universele emmer, rijdende wagen en slingerzeef.
  • 3 jaar garantie

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen