Duurzaam de was drogen: maak gebruik van de Pegasus droogrekken en Linomatic droogmolens

De hoge elektriciteitsprijzen maken het duidelijk: het loont om zuinig om te gaan met energie. Elektriciteit besparen bij het drogen van wasgoed doe je door natte kleding aan een droogrek of droogmolen te hangen. Elke keer dat je een wasdroger vermijdt, verlaag je je elektriciteitsverbruik, verminder je de CO2-uitstoot en bescherm je je wasgoed. Kies daarom voor klimaatvriendelijke huishoudelijke apparaten zoals een Leifheit droogmolen uit de Linomatic serie of een Pegasus droogrek. Zo kun je je wasgoed duurzaam drogen, zonder elektriciteit te gebruiken.

Verlaag de energiekosten met slimme huishoudelijke producten

Velen van ons gebruiken vanzelfsprekend elektrische huishoudelijke apparaten, zoals een wasdroger. Als je echter een tuin of voldoende ruimte in huis hebt, kun je je wasgoed gemakkelijk drogen zonder elektriciteit. Kleding drogen aan de lijn of op moderne droogrekken is een kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke oplossing.
Uit onderzoek blijkt dat een huishouden van 4 personen ongeveer 150 kg CO2 per jaar kan besparen door de was op natuurlijke wijze buiten te drogen, bijvoorbeeld met de droogmolens van Leifheit uit de Linomatic-serie of de Pegasus droogrekken. Dit komt overeen met een jaarlijkse energiebesparing tot 146 euro. Dit betekent dat een Linomatic droogmolen zichzelf na ongeveer een jaar terugverdient en een Pegasus droogrek na slechts 2-3 maanden.

Als extra ontvang je bij aanschaf van een Linomatic droogmolen of Pegasus droogrek 1 jaar extra garantie.

Ga voor duurzaamheid en koop een kwalitatief hoogwaardig product van Leifheit

Als je iets goeds wilt doen voor jezelf en moeder natuur kies je voor de duurzame producten van Leifheit. Met de slimme Linomatic droogmolens en droogrekken uit de Pegasus serie ben je zeker mileubewust bezig. De voordelen spreken voor zich:

  • Wasgoed mileuvriendelijk drogen lukt met de gepatenteerde droogmolens uit de Linomatic-serie. Ze bieden veel drooglengte en de waslijnen zijn beschermd tegen weersinvloeden. 
  • Uitklapbare droogrekken uit de Pegasus serie zijn van hoge kwaliteit en daardoor geschikt voor bijna alle binnen- en buitenlocaties. Ze zijn robuust en functioneel en bestand tegen weer en wind.

Wil je meer tips en trucks omtrent energiebesparend huishouden?

Lees alles in de blog "Handige tips voor energiebesparend huishouden!"