Droogrek Pegasus 180 Solid MAXX

€ 55,24Voordat: € 64,99-15%

incl. VAT · excl. shipping cost

Het gewenste product is niet leverbaar tot en met 6-12-22.
Artikelnummer:81650

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Plaats genoeg voor grote stukken wasgoed

Droogrek Pegasus 180 Solid MAXX is bijzonder hoog én bijzonder breed. Op dit droogrek is daarom genoeg plaats voor lange XXL stukken wasgoed.

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Ben je op zoek naar het ideale droogrek voor lange broeken of lange jurken? Vleugeldroogrek Pegasus 180 Solid MAXX is bij uitstek geschikt voor het drogen van grote en lange stukken wasgoed. Zelfs XXL kledingstukken kunnen nu drogen zonder kreuken en vouwen en zonder over de grond te slepen. Dit XXL droogrek biedt bijzonder veel ruimte voor je was, zowel in de hoogte als in de breedte. Niet alleen lang maar ook breed wasgoed kun je gemakkelijk kwijt op de droogstangen met een lengte van 1,10 meter, en zelfs meerdere kledingstukken naast elkaar. Een ander voordeel van dit droogrek is de comfortabele hoogte. Je kunt zonder bukken en zonder rugpijn de was ophangen, dankzij de ideale werkhoogte van 1,08 meter. De Pegasus 180 Solid MAXX is slechts 55 cm breed en past gemakkelijk door alle deuropeningen. Met zijn twee uitklapbare vleugels heeft de Pegasus 180 Solid MAXX een totale drooglengte van 18 meter en biedt ruimte voor twee wasmachineladingen. Bij dit droogrek horen twee houders voor klein wasgoed. Daaraan hang je snel en ruimtebesparend sokken, slipjes en andere kleine spullen op. De droogstangen hebben een speciale roestwerende coating. Daardoor is de Pegasus 180 Solid MAXX geschikt voor binnen en buiten. Blijft ook bij wind veilig en stabiel staan.
  • Het eerste droogrek voor kleding in maat XXL. Staand droogrek Pegasus 180 Solid MAXX met zijn 1,10 meter lange droogstangen en het extra hoge frame is vooral handig voor grote stukken wasgoed. De drooglengte van 18 meter biedt genoeg plaats voor twee wasmachineladingen. Inclusief twee houders voor klein wasgoed. Een stevig en stabiel droogrek voor binnen en buiten.
  • Extra lange droogstangen voor XXL kledingstukken
  • Extra hoog. Prettige werkhoogte. De vleugels zijn ca. 1,28 meter hoog.
  • Slechts 55 cm breed en daardoor eenvoudig te verplaatsen
  • 18 meter drooglengte
  • Inclusief 2 houders voor klein wasgoed zoals sokken en slipjes
  • Stevig en stabiel, voor binnen en buiten

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen