Droogmolen Linomatic 400 Easy

Artikelnummer: 85285

€ 107,99€ 134,99Laagste prijs de afgelopen 30 dagen:

€ 134,99
Laagste prijs de afgelopen 30 dagen
-20%

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De was energiebesparend buiten drogen - droogmolen Linomatic 400 Easy

De Leifheit droogmolen is dankzij het Easy-Lift systeem niet alleen zeer eenvoudig te openen, maar kan ook gemakkelijk met een hand worden gesloten. De droogmolen biedt plaats aan maximaal vier wasmachineladingen en de automatische lijntoevoer houdt de lijnen altijd schoon!

De voordelen op een rij

Wasmachineladingen
4
Bruikbare lengte buitenste lijn
1,86 m
Diagonaal
3,03 m
Gewicht
4,8 kg

De voordelen

tile

Altijd schone droge waslijnen

Als de droogmolen ingeklapt wordt, worden de waslijnen automatisch volledig de draagarmen in getrokken. Zo blijven ze schoon en droog, en bij de volgende keer gebruik worden ze automatisch weer opgespannen.

tile

Moeiteloos openen

Leifheit droogmolen Linomatic 400 Easy met easy-lift-systeem is gemakkelijk te openen, haast zonder krachtsinspanning: gewoon aan het opzetkoord trekken.

tile

Strakgespannen waslijnen

De waslijnen spannen zich automatisch bij het openen van de droogmolen. Indien nodig kun je de waslijnen heel gemakkelijk naspannen door het glijgewricht omhoog te schuiven.

tile

Extra droogplek

De 4 meegeleverde kledinghangerhouders bieden extra plaats voor het drogen van kleding.

Meer informatie

Ideaal voor iedereen die een tuin heeft en de was wil drogen in de buitenlucht – de droogmolen Linomatic 400 Easy van Leifheit. De aankoop van dit model is vooral gunstig voor gezinnen en mensen die veel wassen. Want er kunnen tot vier wasmachineladingen tegelijk aan de droogmolen met 40 m lijnlengte worden gehangen. Zelfs voor zeer grote stukken wasgoed zoals dekens, gordijnen of lakens is probleemloos plaats aan de droogmolen, want de maximale lijnlengte is 1,86 m. Bovendien is het model zeer eenvoudig in gebruik: Met het Easy-Lift-systeem is het openen heel makkelijk. Om de droogmolen Linomatic 400 Easy weer te sluiten, hoeft alleen de ontgrendeling aan de standbuis te worden bediend. De lijnen worden dankzij automatisch intrekbare lijnen in de draagarmen getrokken. Daar zijn ze beschermd tegen vocht en vuil en blijft de was schoon. Om de droogmolen direct op te kunnen zetten, is een bodemhuls om in beton te zetten al inbegrepen.
 • Automatisch intrekbare lijnen houden de lijnen schoon
 • Openen is heel eenvoudig dankzij het Easy-Lift-systeem
 • Ontgrendeling aan de standbuis voor makkelijk sluiten
 • Plaats voor vier wasmachineladingen aan de 40 m lijnlengte
 • Maximale lijnlengte is 1,86 m en is voldoende voor grote stukken wasgoed
 • Inclusief bodemhuls om in beton te zetten

Sets & Accessoires

Documenten

Veel gestelde vragen

Wat is een droogmolen?
Een droogmolen is een speciaal soort wasrek dat met behulp van een bodemhuls in de grond, bijvoorbeeld in de tuin, wordt neergezet. Het heeft meestal drie of vier uitklapbare draagarmen. Wie een droogmolen koopt, zoals de Linomatic 400 Easy van Leifheit, is het zinvol een met een automatisch lijntoevoer aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat de 40 m lange lijnen van de droogmolen netjes worden opgeborgen in de draagarmen en daardoor altijd mooi schoon zijn.
Wat zijn de voordelen van een droogmolen?
Een droogmolen, zoals de Linomatic 400 Easy van Leifheit, is ideaal voor het drogen van wasgoed in de frisse lucht in de tuin. De lijnen zijn van verschillende lengtes en op verschillende hoogtes geplaatst. De langste lijnen zitten helemaal bovenaan. Daardoor zijn ze perfect voor het ophangen van grote stukken wasgoed zoals beddengoed. Kleinere stukken wasgoed worden verderop en binnenin gedroogd, andere voordelen zijn:

 • Automatische lijntoevoer
 • Altijd schone lijnen
 • Makkelijk openen dankzij het Easy-Lift systeem
 • Makkelijk sluiten door de hendel te ontgrendelen
 • Waar kan ik mijn droogmolen het beste opzetten?
  Met behulp van een droogmolen, zoals de Linomatic 400 Easy van Leifheit, is het mogelijk om eenvoudig vier wasmachineladingen natte was buiten te drogen te hangen. Dit soort energiebesparende droogoplossingen kunnen in de tuin, op het terras of zelfs op het balkon worden gebruikt. Er zijn modellen zoals de Linomatic 400 Easy die het hele jaar door buiten kunnen blijven staan als ze in beton zijn gezet.
  Hoe plaats ik de droogmolen?
  Droogmolens zijn er in verschillende uitvoeringen:

 • Er zijn droogmolens met een bodemhuls die stevig in de grond verankerd zijn en daardoor windstoten kunnen weerstaan
 • Het grote voordeel van de Linomatic 400 Easy is dat een bodemhuls voor het zetten in beton al bij de levering is inbegrepen
 • Voor gebruik als camping droogmolen is onze LinoPop-Up uiterst geschikt; deze mini droogmolen kan bijna overal worden opgezet
 • Garantie

  3 jaar fabrieksgarantie

  Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

  Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


  info.nl@leifheit.com

  Beoordelingen

  Misschien ook interessant voor jou