Droogmolen Linomatic 500 Plus

Artikelnummer: 85276

€ 184,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Wasgoed drogen in de tuin - met de droogmolen Linomatic 500 Plus

De Leifheit droogmolen is niet alleen gemakkelijk te openen en te sluiten dankzij de handgreep op de draagarm, maar is ook in 10 stappen in hoogte verstelbaar. De droogmolen heeft een automatische lijnterugloop en een heraanspanningstechnologie zodat de lijnen altijd strak en schoon blijven!

De voordelen op een rij

Drooglengte
50 m
Wasmachineladingen
5
Bruikbare lengte buitenste lijn
2,03 m
Diagonaal
3,28 m

De voordelen

tile

 

Waslijnen beschermd tegen nat en vuil

De waslijnen worden bij het inklappen in de draagarmen van de droogmolen opgeborgen, met het bewezen Leifheit waslijnsysteem. Zo blijven ze mooi schoon en droog.

 

tile

 

Handig openen en sluiten

Met de handgreep op de draagarm kun je de droogmolen comfortabel openen en sluiten, zonder krachtsinspanning. En je kunt gewoon rechtop blijven staan.

 

tile

 

Rugvriendelijk was ophangen

De Leifheit droogmolen is in hoogte verstelbaar met tien standen van 1,06 tot 1,72 meter. Zo kunnen ook de buitenste, hoge lijnen op een aangename en makkelijke werkhoogte worden ingesteld.

 

 

tile

 

Handig was ophangen

De draagarmen van de droogmolen hebben ieder twee ophangogen voor kleerhangers. Daaraan kun je acht kleerhangers met een overhemd of blouse ophangen, voor in vorm drogen zonder kreuken.

 

Meer informatie

Wie zijn broeken, truien, handdoeken enzovoort graag in de tuin wil drogen, kan bij Leifheit de droogmolen Linomatic 500 Plus kopen. Met de drooglengte van 50 meter is dit de perfecte keuze voor iedereen die veel was heeft, gezinnen bijvoorbeeld. Aan de droogmolen van Leifheit kunnen namelijk tot wel vijf wasmachineladingen in één keer worden opgehangen. Zelfs groot wasgoed, zoals beddengoed of tafelkleden, kunnen moeiteloos aan de tot 2,03 meter lange lijnen worden gehangen. De waslijnen kunnen met de naspantechniek altijd weer strak worden gespannen. Ook heel handig zijn de acht haken voor kleerhangers die zich op de eindkappen van de draagarmen bevinden. Deze bieden extra droogcapaciteit voor overhemden of blouses. Op de draagarm bevindt zich een handgreep om de droogmolen van Leifheit makkelijk te openen en sluiten. Dat zorgt voor eenvoudige hantering zonder bukken. De droogmolen Linomatic 500 Plus is bovendien in 10 standen in hoogte verstelbaar: van 1,06 tot 1,72 meter. Zo kan iedereen zijn ideale werkhoogte instellen. Een grondanker voor vastzetten in beton wordt meegeleverd. Zo kan de droogmolen meteen na aankoop worden gebruikt.

 • Automatisch lijnintreksysteem voor schone waslijnen
 • Gemakkelijk openen en sluiten dankzij de handgreep op de draagarm
 • In 10 stappen in hoogte verstelbaar om de was op de optimale hoogte te kunnen ophangen
 • Met naspantechniek voor altijd strak gespannen lijnen
 • Was voorzichtig drogen mogelijk met de acht haken voor kleerhangers
 • Drooglengte van 50 meter, voldoende voor tot wel vijf wasmachineladingen
 • Maximale lijnlengte bedraagt 2,03 meter, perfect voor groot wasgoed
 • Inclusief grondanker voor vastzetten in beton

Sets & Accessoires

Documenten

Veel gestelde vragen

Wat is er bijzonder aan een multifunctionele droogmolen?
Nu de energiekosten zo hoog zijn is het slim om de was buiten te drogen. Daarmee bespaar je niet alleen geld maar het is ook goed voor het milieu. De Leifheit Linomatic 500 Plus droogmolen biedt uitgekiende functies en kan gemakkelijk met een hand geopend en gesloten worden. Tegelijkertijd is deze mooie antraciete droogmolen in 10 stappen in hoogte verstelbaar. De Linomatic heeft een automatische lijntoevoer wat betekend, dat de lijnen altijd strak en schoon blijven.
Welke eigenschappen heeft een goede droogmolen?
De markt biedt een breed scala aan droogmolens. Maar op welke kwaliteitskenmerken moet je letten? In het volgende overzicht worden de essentiële kenmerken uitgelegd die een goede droogmolen moet bieden:

 • Kledinghanger voor het drogen van overhemden en blouses
 • Lijnen die opnieuw gespannen kunnen worden of zo stevig zijn dat dit niet nodig is
 • Een in hoogte verstelbaar systeem
 • Lijntoevoer om de lijnen te beschermen voor viezigheid
 • Bodemhuls is inbegrepen voor plaatsing in beton
 • Weerbestendige beschermhoes
 • Wat zijn de voordelen van de Linomatic 500 Plus droogmolen?
  Als je graag jouw T-shirts, jeans, maar ook beddengoed in de tuin droogt, kun je bijvoorbeeld de Linomatic 500 Plus droogmolen van Leifheit kopen. Met een drooglengte van 50 m is deze droogmolen de ideale keuze voor een huishouden van vier personen, want dit model biedt ruimte voor maximaal vijf wasmachineladingen. Zelfs bijzonder grote stukken wasgoed, zoals tafelkleden of beddengoed, passen gemakkelijk op de lijnen, die tot 2,03 m lang zijn. Andere bijzonder praktische kenmerken zijn:
 • Met naspantechniek: zo blijven de lijnen altijd strak
 • Acht haken voor kleerhangers: ze zitten aan de eindkappen van de draagarmen en bieden ruimte voor natte overhemden en blouses
 • Hoe werkt een moderne droogmolen?
  Om bijvoorbeeld de Linomatic 500 Plus droogmolen van Leifheit gemakkelijk te kunnen openen en sluiten, zit er een gebruiksvriendelijke handgreep op de draagarm. Dit garandeert een eenvoudige bediening en bespaart hinderlijk bukken. De Plus van de Linomatic 500 droogmolen staat voor een bijzondere functie: deze ingenieuze droogmolen is namelijk in hoogte verstelbaar, zodat iedere gebruiker vanaf 1,06 m tot 1,72 m zijn individuele werkhoogte kan instellen. Bij de levering is ook een stevige bodemhuls inbegrepen voor het inbetonneren in de tuingrond.

  Garantie

  3 jaar fabrieksgarantie

  Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

  Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


  info.nl@leifheit.com

  Beoordelingen

  Misschien ook interessant voor jou