Droogrek Classic 180 Solid

Artikelnummer: 81621

€ 37,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Het staande droogrek Classic 180 Solid van Leifheit biedt met de uitklapbare vleugels een totale drooglengte van wel 18 meter.

De kunststof voetjes beschermen de vloer en zorgen er ook voor dat het droogrek niet kan wegglijden. Wie het Leifheit wasrek koopt, kiest voor extra gebruiksgemak. In uitgeklapte stand heeft dit droogrek en afmeting van 88,5 x 181,5 x 56 cm. H x B x D

De voordelen op een rij

Drooglengte
18 m
Wasmachineladingen
2
Afmetingen
88,5 x 181,5 x 56 cm
Gewicht
2,9 kg

Meer informatie

Voor iedereen die opzoek is naar een stevig, kwalitatief inklapbaar droogrek met genoeg ruimte voor al het wasgoed: het staand droogrek Classic 180 Solid van Leifheit. Met de uitklapbare vleugels biedt dit wasrek een totale drooglengte van wel 18 meter. Zelfs lange stukken wasgoed zoals handdoeken of broeken kunnen hierdoor gemakkelijk worden opgehangen - de vleugels van de droger, die op 100 cm kunnen worden vergrendeld, zorgen ervoor dat niets op de vloer wrijft. Op deze Leifheit-droger passen ongeveer twee ladingen wasmachines. De robuuste constructie met de parallel geplaatste poten maakt het mogelijk om zowel buiten in de tuin of op het balkon als binnenshuis te gebruiken. De kunststof voetjes beschermen de vloer en zorgen er ook voor dat het droogrek niet wegglijdt. Wie het Leifheit wasrek koopt, kiest voor extra gebruiksgemak. Het Classic 180 Solid staand droogrek van Leifheit wordt geleverd met vier ophangogen voor kleerhangers. Blouses en shirts kunnen hierdoor voorzichtig en kreukvrij worden opgehangen. In uitgeklapte toestand heeft de droger de afmetingen van 88,5 x 181,5 x 56 cm.
  • Robuuste en stabiele droger, geschikt voor in huis en buiten
  • Parallelle standpoten zorgen ervoor dat de droger stevig staat
  • De zijdelings openende vleugels bieden voldoende ruimte voor het drogen van lange stukken wasgoed
  • Totale drooglengte van 18 meter voor maximaal 2 wasmachineladingen
  • 4 ophangogen voor kledinghangers, die een zachte ophanging van blouses en andere kledingstukken mogelijk maken, zijn inbegrepen
  • Opengeklapte afmetingen: 88,5 cm x 181,5 cm x 56 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou