Droogrek Classic 200 Easy

Artikelnummer: 81539

€ 27,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Het klassieke vleugeldroogrek Classic 200 Easy

De voordelen op een rij

Drooglengte
20 m
Wasmachineladingen
2
Afmetingen
98 x 181 x 55 cm
Gewicht
3,2 kg

Meer informatie

Tot twee wasmachineladingen energiebesparend drogen aan de frisse lucht? Met het droogrek Classic 200 Easy van Leifheit is dat een fluitje van een cent. Het heeft een drooglengte van in totaal 20 meter inclusief de uitklapbare vleugels. Zo wordt voor al het wasgoed een geschikte plek gevonden. De 98 cm hoge vleugels van het staande droogrek zorgen ervoor dat ook lang wasgoed, zoals handdoeken of broeken, tijdens het drogen niet de grond raken. De ingebouwde inklap- en kinderbeveiliging zorgt voor drogen zonder zorgen. Zo wordt voorkomen dat het droogrek ineens inklapt. Wie het staande vleugeldroogrek van Leifheit koopt, kan het dankzij de beveiliging ook moeiteloos uitgeklapt dragen, zonder gevaar dat het rek ineens inklapt. Het droogrek Classic 200 Easy beschermt het wasgoed langdurig door de drooglijnen met speciale poedercoating en de ontbraamde lasnaden. Zo wordt voorkomen dat er gaten ontstaan of de frisse was verkleurt, bijvoorbeeld door roest. En als het staande droogrek niet wordt gebruikt, kan het in enkele stappen ruimtebesparend worden ingeklapt, verplaatst en opgeborgen.

  • Ruimte voor ongeveer twee wasmachineladingen met de drooglengte van 20 m
  • Uitklapbare, 98 cm hoge vleugels voor lang wasgoed, zoals broeken of handdoeken
  • Ingebouwde inklap- en kinderbescherming beschermt tegen ongewenst inklappen en maakt het mogelijk om het droogrek moeiteloos uitgeklapt te dragen
  • De drooglijnen met poedercoating en de ontbraamde lasnaden beschermen de was tegen beschadigingen
  • Het staande droogrek is makkelijk in te klappen, te verplaatsen en ruimtebesparend op te bergen
  • Afmetingen: 88 x 181 x 51 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou