Droogrek Classic 200 Flex

Artikelnummer: 81408

€ 34,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Overtuigt door zijn flexibiliteit - het Classic 200 Flex droogrek

Het Leifheit droogrek heeft niet alleen verschillend instelbare droogniveaus, maar ook in hoogte verstelbare grote vleugels. Het droogrek biedt plaats aan maximaal twee wasmachineladingen en staat bijzonder stabiel.

De voordelen op een rij

Drooglengte
20 m
Wasmachineladingen
2
Afmetingen
H 94 x B 151 x D 61 cm
Gewicht
3,8 kg

Meer informatie

Dit inklapbare staand droogrek van Leifheit overtuigt door zijn flexibiliteit: Wie het Classic 200 Flex droogrek koopt, kan de droogstanden verschillend instellen. Zo past het stevige droogrek zich optimaal aan de respectieve ruimte en omstandigheden aan. De grote inklapbare vleugels zijn in hoogte verstelbaar en bieden ruimte voor wasgoed van verschillende lengtes. De lage niveaus zijn ideaal voor kleine stukken wasgoed zoals kleding. Tot twee wasmachineladingen vinden plaats op het Leifheit wasrek. Het Staand droogrek Classic 200 Flex van Leifheit is geschikt voor zowel binnen als buiten - of het nu in huis, op het balkon of in de tuin is. Omdat de droogstangen met kunststof bekleed zijn, is het droogrek weerbestendig. De doorlopende poten garanderen stabiliteit. De afmetingen van het staand droogrek Classic 200 Flex zijn 94 cm bij 151 cm bij 61 cm wanneer het is uitgeklapt.
  • Flexibel staand droogrek Classic 200 Flex met verschillende instelbare droogniveaus
  • De grote vleugels van het Leifheit droogrek zijn in hoogte verstelbaar en zijn geschikt voor wasgoed van verschillende lengte
  • Laag niveau voor kleine stukken wasgoed
  • Het staand droogrek Classic 200 Flex biedt ruimte voor maximaal twee wasmachineladingen op de drooglengte van 20 m
  • Kunststof gecoate droogstangen zijn weerbestendig
  • Staat stevig dankzij de doorlopende poten
  • Afmetingen van het staand droogrek: 94 cm bij 151 cm bij 61 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou