Droogrek Classic 200 Flex

€ 34,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:81408

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Staand droogrek Classic 200 Flex kopen: Flexibel en in hoogte verstelbaar

Meer informatie

Dit inklapbare staand droogrek van Leifheit overtuigt door zijn flexibiliteit: Wie het Classic 200 Flex droogrek koopt, kan de droogstanden verschillend instellen. Zo past het stevige droogrek zich optimaal aan de respectieve ruimte en omstandigheden aan. De grote inklapbare vleugels zijn in hoogte verstelbaar en bieden ruimte voor wasgoed van verschillende lengtes. De lage niveaus zijn ideaal voor kleine stukken wasgoed zoals kleding. Tot twee wasmachineladingen vinden plaats op het Leifheit wasrek. Bij de levering is ook een wasnet inbegrepen om delicate stoffen voorzichtig te kunnen wassen. Het Staand droogrek Classic 200 Flex van Leifheit is geschikt voor zowel binnen als buiten - of het nu in huis, op het balkon of in de tuin is. Omdat de droogstangen met kunststof bekleed zijn, is het droogrek weerbestendig. De doorlopende poten garanderen stabiliteit. De afmetingen van het staand droogrek Classic 200 Flex zijn 94 cm bij 151 cm bij 61 cm wanneer het is uitgeklapt.
  • Flexibel staand droogrek Classic 200 Flex met verschillende instelbare droogniveaus
  • De grote vleugels van het Leifheit droogrek zijn in hoogte verstelbaar en zijn geschikt voor wasgoed van verschillende lengte
  • Laag niveau voor kleine stukken wasgoed
  • Inclusief wasnet voor delicate stoffen
  • Kunststof gecoate droogstangen zijn weerbestendig
  • Staat stevig dankzij de doorlopende poten
  • Het staand droogrek Classic 200 Flex biedt ruimte voor maximaal twee wasmachineladingen op de drooglengte van 20 m
  • Afmetingen van het staand droogrek: 94 cm bij 151 cm bij 61 cm

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen