Droogrek Classic 250 Flex

Artikelnummer: 81409

€ 42,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Ontzettend flexibel - het Classic 250 Flex droogrek

Het Leifheit droogrek heeft niet alleen verschillend instelbare droogniveaus, maar ook in hoogte verstelbare grote vleugels. Het stevige droogrek biedt plaats aan twee tot drie wasmachineladingen!

De voordelen op een rij

Drooglengte
25 m
Wasmachineladingen
2-3
Afmetingen
H 94 x B 151 x D 61 cm
Gewicht
4,0 kg

Meer informatie

Of het nu gaat om fijne of grote stukken wasgoed: op het Classic 250 Flex staand droogrek van Leifheit vindt elk stuk wasgoed zijn plaats. Het staand droogrek Classic 250 Flex van Leifheit past zich aan alle omstandigheden aan. Wie dit staand droogrek koopt, kan de verschillende droogniveaus individueel aanpassen. Het Leifheit wasrek is uitgerust met totaal drie niveaus, inclusief de bovenste, hoogte verstelbare en uitklapbare vleugels. Afhankelijk van de lengte van het wasgoed kan het droogrek in enkele eenvoudige stappen op de juiste hoogte worden gebracht. Op het middelste niveau kunnen kleine stukken wasgoed zoals topjes, T-shirts of ondergoed een plek vinden om te drogen. Daaronder bevindt zich het geïntegreerde wasnet voor delicaat wasgoed zoals wollen truien of lingerie. Dankzij het flexibele net, worden deze stoffen voorzichtig gedroogd en vervormen ze niet. De totale drooglengte van 25 meter van het stevige droogrek biedt ruimte voor twee tot drie wasmachineladingen. Ook het droge aan de frisse lucht is mogelijk met het Classic 250 Flex staand droogrek: de metalen droogstangen hebben een plastic coating en zijn weerbestendig. Door deze speciale coating heeft het Leifheit droogrek geen last van vuil of corrosie. Een vlekvrije en frisse was is gegarandeerd. Dankzij de U-vormige stabiele poten, staat dit droogrek altijd stevig zowel binnen als buiten.
 • Flexibel staand droogrek die zich aanpast aan de omstandigheden door verschillend instelbare droogniveaus
 • In hoogte verstelbare grote vleugels voor wasgoed van verschillende lengtes
 • Laag niveau voor kleine stukken wasgoed
 • Inclusief wasnet voor gevoelige was
 • De droogstangen zijn weerbestendig en voorzien van een plastic coating, waardoor het staand droogrek Classic 250 Flex geschikt is voor binnen en buiten
 • U-vormige poten zorgen voor een stevige ondergrond zowel buiten als in huis
 • Staand droogrek Classic 250 Flex heeft een drooglengte van 25 meter en biedt ruimte voor 2 tot 3 wasmachineladingen
 • Gemakkelijk te hanteren en ruimtebesparend inklapbaar
 • Poedercoating van de droogstaven biedt duurzame bescherming tegen roest
 • Op de drooglengte van 20 m kunnen maximaal twee wasmachineladingen worden ondergebracht
 • TÜV GS-gecertificeerd

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou