Droogrek Pegasus 160 Solid Slim

Artikelnummer: 81620

€ 47,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Dankzij de parallel staande poten is het droogrek Pegasus 160 Solid Slim geschikt voor iedereen die opzoek is naar een stevig droogrek van slechts 55 cm breed.

Het Leifheit droogrek heeft maar liefst een drooglengte van 16 meter. De vleugels zijn 107 cm hoog en zijn zo ideaal voor lange stukken wasgoed. Ook wordt het droogrek geleverd met twee houders voor kleine stukken wasgoed zoals sokken, slips enzovoort. Dankzij deze houders kunnen kleine stukken wasgoed zonder wasknijpers aan het wasrek worden gehangen. Wanneer het Pegasus 160 Solid Slim staand droogrek niet meer nodig is, kan het in een handomdraai worden opgevouwen.

De voordelen op een rij

Drooglengte
16 m
Wasmachineladingen
1-2
Afmetingen
87 x 167 x 55 cm
Gewicht
3,65 kg

Meer informatie

Of het nu op het terras, balkon of binnenshuis is - het Pegasus 160 Solid Slim staand droogrek van Leifheit staat overal stabiel. Dankzij de parallelle poten is het staand droogrek Pegasus 160 Solid Slim geschikt voor iedereen die opzoek is naar stevig droogrek. Omdat het Leifheit wasrek slechts 55 cm smal is, past hij bij geopende appartements- of balkondeuren. Op het staand droogrek Pegasus 160 Solid Slim is ruimte voor het drogen van wel twee wasmachineladingen. Het Leifheit droogrek heeft namelijk maar liefst een drooglengte van 16 meter. De vleugels zijn 107 cm hoog en zijn zo ideaal voor lange stukken wasgoed. Ook wordt het droogrek geleverd met twee houders voor kleine stukken wasgoed zoals sokken, slips enzovoort. Dankzij deze houders kunnen kleine stukken wasgoed zonder wasknijpers aan het wasrek worden gehangen. Wanneer het Pegasus 160 Solid Slim staand droogrek niet meer nodig is, kan het in een handomdraai worden opgevouwen en past het dus in elke nis en overal in huis.
  • Het Pegasus 160 Solid Slim staand droogrek past door deuren, zelfs als deze geopend is
  • Droogrek met stabiele stand dankzij de parallelle poten
  • De Pegasus 160 Solid Slim staand droogrek heeft 107 cm hoge vleugels ideaal voor het drogen van lange kledingstukken of ander wasgoed
  • Het staand droogrek Pegasus 160 Solid Slim is ruimtebesparend inklapbaar
  • Het droogrek wordt geleverd met twee kleine deelhouders voor sokken, ondergoed en nog veel meer
  • Het staand droogrek Pegasus 160 Solid Slim heeft 16 m drooglengte voor maximaal twee wasmachineladingen
  • Wanneer het Leifheit droogrek is opgesteld heeft het de volgende afmetingen: B 87 cm x H 167 cm x D 55 cm

Sets & Accessoires

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou