Emmer Combi M

Artikelnummer: 52000

€ 9,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Met de Combi M schoonmaakemmer van Leifheit wordt het huis schoonmaken kinderspel!

De Leifheit schoonmaakemmer is niet alleen voor het schoonmaken van vloeren, maar ook voor het schoonmaken van ramen. Door zijn langwerpige vorm is hij perfect voor alle vloer- en raamwissers!

De voordelen op een rij

Inhoud
12 L
Te combineren met
Pers Combi MopPers Combi M/XL

Meer informatie

Het reinigen van vloeren en ramen wordt dankzij de emmer Combi M van Leifheit een kinderspel. Dankzij de langwerpige vorm van de hoogwaardige kunststof emmer is deze geschikt voor alle gangbare vloer- en ramenwissers. De speciale vorm zorgt er tevens voor dat de emmer stabiel staat. Wie de huishoudhulp koopt, profiteert van de gebruikelijke Leifheit-kwaliteit en de uitgebreide extra uitrusting: in combinatie met de Combi Mop of Combi Press hoeft niemand zijn handen vuil te maken bij het uitpersen. De apart verkrijgbare dweil- en de dweilpers zorgen voor moeiteloos uitknijpen zonder vieze handen. De kunststof emmer is, ongeacht de schoonmaakklus, handig in gebruik. Met de royale inhoud van 12 liter hoeft het dweilwater minder vaak te worden vervangen. Het ergonomisch gevormde hengsel vergemakkelijkt het transport naar de plaats van gebruik. Is het water en verversing toe? Maak gebruik van de praktische inkeping aan de onderzijde die ervoor zorgt de Leifheit emmer schoon en met houvast kan worden geleegd.
  • Universele emmer geschikt voor vloer- en raamreiniging
  • Langwerpige vorm die perfect past bij alle vloer- en raamwissers
  • Inclusief verdiepte handgreep aan de onderzijde voor gemakkelijk legen
  • Ergonomisch gevormd hengsel voor comfortabel transport
  • De Combi M emmer kan worden gecombineerd met de Classic Mop dweilpers en de Combi Press dweilpers
  • Capaciteit: 12 L

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen