Foliesnijder Perfect Cut

Artikelnummer: 23051

€ 18,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Snij de keukenfolie netjes af: bestel de foliesnijder Perfect Cut online!

De voordelen op een rij

Breedte
33,5 cm
Geschikt voor
aluminiumfolie en (plastic)folie

Meer informatie

Wie lelijke afscheurranden en vastzittende folie-einden in de toekomst wilt vermijden, kan de Perfect Cut foliesnijder van Leifheit kopen. De Leifheit foliesnijder scoort met zijn speciaal geslepen snijbalk, die een bijzonder zuiver snijden van huishoudfolies mogelijk maakt. Door zijn handige vorm is de mobiele foliesnijder Perfect Cut gemakkelijk te gebruiken en zorgt hij voor perfect recht gesneden folie. Slechts een kwestie van de folie afrollen tot de gewenste snijlengte, deze strak trekken en dan gewoon het deksel dichtdrukken. De foliesnijder Perfect Cut is geschikt voor alle aluminiumfolie en keukenfolie met een rolbreedte tot 33,5 cm.
  • De folies kunnen gemakkelijk op de gewenste punten worden afgesneden: met de mobiele en handige Perfect Cut foliesnijder van Leifheit
  • Zuiver snijden dankzij speciaal geslepen snijbalk
  • De foliesnijder Perfect Cut is geschikt alle folies met een rolbreedte tot 33,5 cm

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou