Roestvrijstalen thermoskan Shine 1,5 liter

€ 39,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Niet leverbaar
Artikelnummer:28507

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Met zijn stijlvolle, moderne en gelaagde ontwerp past de Shine roestvrijstalen thermoskan met een capaciteit van 1,5 liter zowel bij het chique porselein op zondag als bij het servies op de ontbijttafel. Het is gemaakt van een dubbelwandige roestvrijstalen isolerende behuizing, die ervoor zorgt dat de warme of koude dranken de juiste temperatuur behouden voor een bijzonder lange tijd. Wie deze Leifheit isoleerkan koopt, kan dankzij de inhoud van 1,5 liter twaalf kopjes vullen. Bijzonder praktisch: er is slechts één hand nodig om de koffie- en theekan te bedienen - of het nu gaat om het openen, het gieten of het sluiten. Wanneer de praktische aromaknop op de thee- en koffiekan niet wordt ingedrukt, blijft deze gesloten. Daardoor kan de roestvrijstalen Shine thermoskan met een inhoud van 1,5 liter van Leifheit niet per ongeluk lekken.
  • Voor het voor een lange tijd koud of warm houden van allerlei soorten dranken: de moderne thermoskan Shine 1,5 liter met dubbelwandige roestvrijstalen isolatielichaam
  • Roestvrijstalen thermoskan Shine 1,5 liter met praktische aromaknop om de thermoskan met slechts één hand te bedienen
  • Capaciteit van 1,5 liter is voldoende voor twaalf kopjes

Garantie

5 jaar garantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen