Thermoskan Columbus 1,0 L donkerblauw

Artikelnummer: 28346

€ 17,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Houdt elk drankje warm - de Columbus 1L isoleerkan donkerblauw

De Leifheit isoleerkan heeft een praktische aromaknop, waardoor openen, schenken en sluiten met slechts één hand mogelijk is. Bovendien heeft de kan een inhoud van 1L, dus je kunt er wel acht kopjes mee vullen!

De voordelen op een rij

Inhoud
1,0 L
Kleur
donkerblauw

Meer informatie

Genieten van warme thee of koffie tijdens een uitgebreide zaterdagbrunch? Geen probleem: wie de Columbus thermoskan met een inhoud van 1,0 L in donkerblauw koopt, kan alle soorten warme dranken, langer op tempratuur houden. De vacuüm dop voorkomt dat de koffie, thee of andere drank snel afkoelt. Op warme dagen zorgt de kan er natuurlijk ook voor dat koude dranken niet zo snel opwarmen. Bijzonder praktisch is de aromaknop van de koffiepot. Hierdoor kan hij met slechts één hand worden bediend - of hij nu wordt geopend, geschonken of gesloten. Als de knop niet wordt ingedrukt, blijft de thee- en koffiekan gesloten en kan niet per ongeluk worden gemorst. Maar niet alleen de praktische eenhandige bediening van de Columbus thermoskan in donkerblauw is indrukwekkend, maar ook zijn inhoud van 1,0 L, voldoende voor acht kopjes.
  • Koffie- en theekan met praktische aromaknop waarmee de isoleerkan met slechts één hand kan worden geopend, ingeschonken en gesloten
  • Capaciteit van 1,0 L is voldoende voor acht kopjes
  • Let op: géén ijsblokjes of koolzuurhoudende dranken erin doen.

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen