Thermoskan Columbus 1,0 L wit

Artikelnummer: 28300

€ 17,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Houdt elke drank warm - de Columbus 1L isoleerkan wit

De Leifheit isoleerkan heeft een praktische aromaknop, waardoor openen, schenken en sluiten met slechts één hand mogelijk is. Bovendien heeft de kan een inhoud van 1L, dus je kunt er wel acht kopjes mee vullen!

De voordelen op een rij

Inhoud
1,0 L
Kleur
wit

Meer informatie

Of het nu gaat om thee, koffie of andere warme dranken - wie de thermoskan Columbus 1,0 L wit van Leifheit koopt, zorgt ervoor dat hij aangenaam warm blijft. Het heeft ruimte voor 1,0 l inhoud - dat komt overeen met ongeveer acht kopjes. Maar de isoleerkan kan veel meer dan alleen maar dranken warm houden - het aantrekkelijke ontwerp van de thermoskan Columbus 1,0 L wit maakt hem tot een mooie blikvanger op elke salontafel. De Columbus thermoskan met een inhoud van 1,0 l in het wit past stijlvol in elke omgeving. De aromaknop is bijzonder praktisch, omdat de koffiekan hiermee met één hand kan worden bediend. Of het nu gaat om het openen, sluiten of gieten - het werkt bij de Columbus theekan allemaal met één hand. Wanneer de knop niet wordt ingedrukt, blijft de thermoskan Columbus altijd gesloten.
  • De praktische aromaknop van de thermoskan Columbus laat toe om met één hand te openen, te gieten en te sluiten
  • Thermoskan Columbus in het wit met een capaciteit van 1,0 L voor maximaal acht kopjes
  • Let op: géén ijsblokjes of koolzuurhoudende dranken erin doen.

Sets & Accessoires

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen