Thermoskan Columbus 1,0 L zwart

Artikelnummer: 28301

€ 17,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Houdt elk drankje warm - de Columbus 1L isoleerkan zwart

De Leifheit isoleerkan heeft een praktische aromaknop, waardoor openen, schenken en sluiten met slechts één hand mogelijk is. Bovendien heeft de kan een inhoud van 1L, dus je kunt er wel acht kopjes mee vullen!

De voordelen op een rij

Inhoud
1,0 L
Kleur
zwart

Meer informatie

Een heerlijk kopje warme koffie of thee met gebak: klinkt dat goed in de oren? Wie de Columbus thermoskan met een capaciteit van 1,0 L in zwart van Leifheit koopt, houdt warme dranken moeiteloos warm. De isoleerkan is tevens een mooie blikvanger op de salontafel. Naast het ontwerp overtuigt de koffiekan ook door zijn comfortabele bediening. De praktische aromaknop maakt de bediening met één hand mogelijk. Open de thermoskan Columbus 1,0 L zwart met één hand, schenk de koffie of thee in het kopje en sluit het daarna weer. Het beste van alles: als de knop niet wordt ingedrukt, blijft de theekan gesloten en behoudt de warme drank haar volle aroma. Met zijn inhoud van 1,0 L kunnen in de zwarte Columbus thermoskan tot wel acht koppen warme drank worden bewaard. Met de thermoskan Columbus 1,0 L zwart van Leifheit worden de warme dranken niet meer snel koud.
  • Dankzij de praktische aromaknop van de thermoskan Columbus 1,0 L zwart gaat het openen, uitschenken & sluiten met één hand
  • Thermoskan Columbus met een inhoud van 1 liter, komt overeen met ca. 8 kopjes warme drank
  • Let op: géén ijsblokjes of koolzuurhoudende dranken erin doen.

Sets & Accessoires

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen