Thermoskan Columbus 1,0 L zwart

€ 17,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:28301

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Een heerlijk kopje warme koffie of thee met gebak: klinkt dat goed in de oren? Wie de Columbus thermoskan met een capaciteit van 1,0 L in zwart van Leifheit koopt, houdt warme dranken moeiteloos warm. De isoleerkan is tevens een mooie blikvanger op de salontafel. Naast het ontwerp overtuigt de koffiekan ook door zijn comfortabele bediening. De praktische aromaknop maakt de bediening met één hand mogelijk. Open de thermoskan Columbus 1,0 L zwart met één hand, schenk de koffie of thee in het kopje en sluit het daarna weer. Het beste van alles: als de knop niet wordt ingedrukt, blijft de theekan gesloten en behoudt de warme drank haar volle aroma. Met zijn inhoud van 1,0 L kunnen in de zwarte Columbus thermoskan tot wel acht koppen warme drank worden bewaard. Met de thermoskan Columbus 1,0 L zwart van Leifheit worden de warme dranken niet meer snel koud.
  • Dankzij de praktische aromaknop van de thermoskan Columbus 1,0 L zwart gaat het openen, uitschenken & sluiten met één hand
  • Thermoskan Columbus met een inhoud van 1 liter, komt overeen met ca. 8 kopjes warme drank
  • Let op: géén ijsblokjes of koolzuurhoudende dranken erin doen.

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen