Thermoskan Columbus 1,0 L donkerrood

Artikelnummer: 28336

€ 17,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Houdt elk drankje warm - de Columbus 1L isoleerkan donkerrood

De Leifheit isoleerkan heeft een praktische aromaknop, waardoor openen, schenken en sluiten met slechts één hand mogelijk is. Daarnaast heeft de kan een inhoud van 1L en kan dus tot wel acht kopjes vullen!

De voordelen op een rij

Inhoud
1,0 L
Kleur
donkerrood

Meer informatie

Wie de Columbus 1,0 L thermoskan in donkerrood van Leifheit koopt, profiteert van het unieke ontwerp en het comfortabele gebruik. Omdat de praktische aromaknop het mogelijk maakt de kan met één hand te bedienen. Openen, gieten en sluiten - het werkt allemaal met één hand. Als de knop van de isoleerkan niet wordt ingedrukt, blijft de thermoskan Columbus 1,0 L donkerrood van Leifheit gesloten en behoudt het aroma van bijvoorbeeld koffie, thee of een andere warme drank naar keuze. Vervelend druppen, lekken en ongewenste kouden dranken behoren dankzij de Columbus koffiekan tot de verleden tijd. De thermoskan is geschikt als koffie- en/of theekan en zorgt ervoor dat de deze de perfecte warme tempratuur behoudt. De vulcapaciteit van thermoskan Columbus 1,0 L donkerrood komt overeen met acht koppen warme drank.
  • De thermoskan Columbus 1,0 L donkerrood is eenvoudig te openen en sluiten met slechts één hand, dankzij de praktische aromaknop
  • Thermoskan Columbus 1,0 L donkerrood heeft een inhoud van 1 liter wat gelijk staat aan ca. acht kopjes warme drank
  • Let op: géén ijsblokjes of koolzuurhoudende dranken erin doen.

Sets & Accessoires

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen