Kaasmolen ComfortLine

Artikelnummer: 03148

€ 16,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Makkelijk raspen met de kaasrasp

De Leifheit kaasmolen maakt een einde aan vervelend raspen en zware armen. Met de kaasmolen is het kinderspel om harde kaas fijn te raspen. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken, want de kaasmolen is volledig demontabel!

De voordelen op een rij

Materiaal
roestvrij staal en kunststof
Schoonmaken
Volledig uit elkaar te halen

Meer informatie

Geen moeizaam raspen van kaas meer: wie dit handige keukengerei van Leifheit koopt, krijgt geen zware armen meer van het raspen. Want met de kaasmolen van Leifheit ComfortLine kan harde kaas met gemak geraspt worden. Slechts een kwestie van de geraspte kaas in de molen plaatsen, de rasp met de metalen beugel aan te drukken en de slinger te draaien. De Leifheit ComfortLine kaasmolen is daarbij eenvoudig te reinigen, doordat deze volledig demonteerbaar is. De slinger kan aan beide zijden van de Leifheit kaasmolen worden geplaatst. Hierdoor is de kaasraspmolen geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.
  • Kaasmolen ComfortLine voor het gemakkelijk raspen van harde kaas
  • Gemakkelijke reiniging, omdat de Leifheit kaasmolen volledig kan worden gedemonteerd
  • De kaasmolen ComfortLine is geschikt voor links- en rechtshandigen, omdat de slinger aan beide zijden van de trommel kan worden gebruikt

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou