Knoflookpers ProLine

Artikelnummer: 03124

€ 16,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Knoflook eenvoudig persen met deze knoflookpers

De Leifheit knoflookpers kan niet alleen gepelde en ongepelde teentjes knoflook persen, maar kan ook weer gereinigd worden zonder resten achter te laten na het persen.

De voordelen op een rij

Schoonmaken
Onder stromend waterUitneembaar inzetstuk
Voor het persen van
knoflook
Materiaal
roestvrij staal en kunststof
Geschikt voor de vaatwasser
ja

Meer informatie

Chique design en hoogwaardige afwerking – hiermee overtuigt de knoflookpers ProLine van Leifheit. Wie deze professionele knoflookpers koopt kan er zowel gepelde als ongepelde knoflookteentjes mee persen. Een bijzonder praktisch kenmerk is dat het inzetstuk uitneembaar is. Dit betekent dat het opnieuw kan worden gereinigd zonder dat er resten achterblijven nadat de knoflook is geplet. Omdat de Leifheit knoflookpers is gemaakt van hoogwaardig, robuust roestvrijstaal, is hij vaatwasmachinebestendig en duurzaam. Het keukengerei is dus eenvoudig en snel te reinigen. Daarnaast overtuigt de knoflookpers ProLine ook door zijn design: de materiaalcombinatie van roestvrijstaal en zwarte kunststof maakt hem tot een visueel hoogtepunt. Dankzij het ovale handvat ligt hij goed in de hand. Omdat de knoflookpers is voorzien van een ophangoog, kan hij eenvoudig worden opgehangen aan een ophanghaakje in de keuken.
  • De knoflookpers ProLine geeft de beste persresultaten voor knoflooktenen met en zonder schil
  • De ProLine knoflookpers is voorzien van een verwijderbaar inzetstuk deze vergemakkelijkt het schoonmaken
  • Vaatwasmachinebestendige pers wordt snel en moeiteloos weer schoon

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou