Passeerzeef

Artikelnummer: 23080

€ 49,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Zeef fruit, groenten, soepen en nog veel meer met deze handige passeermolen

De Leifheit passeerzeef is ideaal voor het maken van jam of appelmoes, dankzij de diameter van 20 cm past de zeef in alle potten tot 28 cm. Daarnaast kan de passeerzeef gemakkelijk in de vaatwasser gereinigd worden! 

De voordelen op een rij

Doorsnede
20 cm
3 inzetstukken
2 mm<br />3 mm<br />8 mm

Meer informatie

Met behulp van dit keukengerei worden soepen, appelmoes of jam in een handomdraai gezeefd. Wie de passeerzeef uit de Leifheit ProLine serie koopt, kan fruit, groenten, babyhapjes en nog veel meer scheiden van zaden en schillen. Daarbij is de rvs passeerzeef ideaal voor het maken van jam of compote. De roerzeef wordt met drie verschillende passeerschijven geleverd: fijn (2 mm), middelgroot (3 mm) en grof (8 mm). Voor elk keukenklusje is dus de perfecte schijf daar. Met zijn diameter van 20 cm past de zeefmolen op alle pannen tot 28 cm. De passeerzeef ProLine is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is hierdoor vaatwasmachinebestendig. Zo is de roerzeef snel en gemakkelijk hygiënisch schoon.
  • Gemakkelijk fijn en grof pureren en zeven van fruit en groente voor babyvoeding, jam, gelei, compote, aardappelpuree, soepen en sauzen
  • Snel pureren met de twee passeerbladen
  • Roestvrij staal, kan in de vaatwasser
  • Pitten, schillen en velletjes blijven achter op de passerschijf, ideaal voor fijne, gladde gepureerde gerechten
  • Staat stevig met drie steunpunten
  • Met drie passeerschijven met verschillende gaatjesgrootte: fijn (2 mm), middel (3 mm) en grof (8 mm)

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Beoordelingen