Pruimenontpitter

Artikelnummer: 03154

€ 13,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Scheid snel de vrucht van de pit met de pruimenontpitter

De Leifheit pruimenboor ontpit en verdeelt pruimen in één stap snel en gemakkelijk taartklaar. Bovendien is de ontstener bijzonder duurzaam dankzij het spuitgieten van zink!

De voordelen op een rij

Geschikt voor
pruimen ontpitten

Meer informatie

Met de Leifheit pruimenontpitter wordt de pruim in een handomdraai van de pit gescheiden en in gelijke partjes voor op bijvoorbeeld een taart gesneden. De Leifheit ontpitter doet beide in slechts één stap. Wie de ontpitter koopt, hoeft alleen maar de pruimen in de daarvoor bestemde opening te plaatsen en de hendel naar beneden te drukken - het fruit is nu klaar voor verdere verwerking. De Leifheit ProLine pruimenontpitter overtuigt ook door zijn stabiele kwaliteits-spuitgietzink en is bijzonder duurzaam. Met zijn eenvoudige, elegante ontwerp past de ontpitter in elke keuken. Omdat de hendel van de Leifheit pruimenontpitter kan worden vergrendeld, kan deze veilig en plaatsbesparend worden opgeborgen.
  • Snel en gemakkelijk ontpitten en het snijden in gelijke partjes van pruimen in één stap
  • Bijzonder duurzame pruimenontpitter van kwaliteits-spuitgietzink
  • Hendel voor vergrendeling verhoogt de veiligheid en maakt ruimtebesparende opslag mogelijk

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou