Kleine box (set van 2 ) grijs

Artikelnummer:80008

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De voordelen op een rij

Afmetingen
B 28 x D 28 x H 13 cm
Kleur
grijs

Meer informatie

Ideaal voor ondergoed, sokken, riemen, sjaals en verder alles wat je schoon en overzichtelijk wilt opbergen. Met deze boxen in stijlvol grijs design is je kast snel opgeruimd. Bijzonder praktisch in het gebruik, want de zijwanden en de bodem zijn extra versterkt. Ook een box vol spullen is gemakkelijk op te pakken en weer terug te schuiven. Met handige opening met fraaie metalen zeilring aan de voorzijde. De hoogte van slechts 13 cm is ideaal om op elk moment een goed overzicht te krijgen van de volledige inhoud van de box De set is gemaakt van een meerlaagse dichtgeweven stof, die ademt en afwasbaar is. De inhoud is dus schoon, hygiënisch en goed geventileerd opgeborgen. De boxen kunnen in iedere kast gebruikt worden. Ze passen perfect in de Leifheit Combi System hangorganizer en schoenenkast. Leeg zijn de boxen klein op te vouwen en plaatsbesparend op te bergen – net zoals alle artikelen van het Leifheit Combi System. Afmetingen 28 x 28 x 13 cm
  • Supermateriaal: de meerlaags, dicht geweven textiel bekleding beschermt tegen stof en vuil en zorgt voor langduringe hygiëne omdat deze afwasbaar en ademend is.
  • Stabiel, dankzij de versterkte zijkanten en stevige bodem.
  • Ideaal voor overzichtelijk opbergen van bijvoorbeeld ondergoed, sokken en accessoires.
  • Ideaal te combineren met de hangorganizer en de schoenenkast van het Leifheit Combi System
  • Afmetingen 28 x 28 x 13 cm
  • Simpel compact op te vouwen en plaatsbesparend op te bergen.
  • Afmetingen 27,5 x 28 x 13 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen