Professional raamwisser 45

Artikelnummer: 59115

€ 29,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Professional raamwisser 45 kopen voor een streeploos resultaat bij het ramen wassen

De voordelen op een rij

Wisbreedte
45 cm

Meer informatie

Ramen wassen als een professional: Met de Professional raamwisser 45 van Leifheit is dat geen probleem. Dankzij het zeer flexibele rubber sluit de wisser goed aan op het oppervlak en geeft zo een schoon resultaat zonder strepen achter te laten op ramen of tegels. Het handvat van de raamwisser is gemaakt van zacht rubber en solide kunststof, waardoor hij een goede grip heeft en prettig in de hand ligt. De liniaal bestaat uit sterk roestvrij staal en kan met de hand worden verschoven. Daardoor wordt zelfs het reinigen van moeilijk toegankelijke plaatsen of objecten heel eenvoudig. Bovendien is de Professional raamwisser 45 uitgerust met een Top-Lock-sluitsysteem, zodat hij heel makkelijk bevestigd kan worden aan de Professional telescoopstelen van Leifheit.

  • Met de verschuifbare roestvrijstalen liniaal van de professionele raamtrekker kunnen ook moeilijk toegankelijke plaatsen worden gereinigd
  • Streepvrij schone ramen en oppervlakken dankzij het zeer flexibele rubber
  • Het comfortabele handvat van zacht rubber en sterk kunststof ligt goed in de hand
  • Het comfortabele handvat van zacht rubber en sterk kunststof ligt goed in de hand

Sets & Accessoires

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou