Professional wisserovertrek Tuft

Artikelnummer: 59104

€ 26,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Ideal voor grove vervuiling - de Professionele Mopovertrek Tuft

De Leifheit overtrek lost niet alleen grof vuil snel en gemakkelijk op, maar is ook bijzonder comfortabel om af te nemen. Het gepatenteerde tuft-proces voorkomt dat lussen omhoog worden getrokken!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
50 cm

Meer informatie

Deze wisserovertrek voor de Professional dweil van Leifheit verwijdert zelfs hardnekkig vuil in een handomdraai. Wie de Professional Tuft wisserovertrek koopt, kan niet alleen snel en gemakkelijk vuilresten van de vloer verwijderen, maar ook comfortabel reinigen. De wisserovertrek is voorzien van een bevestigingsband en kan worden uitgewrongen in de Leifheit wisserpers. Hierdoor komen de handen niet meer in contact met het vuile water. De Leifheit Professional wisserovertrek Tuft is vervaardigd met behulp van het gepatenteerde tuft-techniek. Dit zorgt ervoor dat de lussen op hun plek blijven en niet omhooggetrokken worden. Natuurlijk is de Leifheit dweildoek wasbaar en kan hij in de wasmachine op 95 °C worden gewassen.
  • Professional wisserovertrek Tuft is geschikt voor het verwijderen van grove vervuiling
  • Het Leifheit wisserovertrek is voorzien van een bevestigingsband zodat het eenvoudig kan worden uitgewrongen in het afzonderlijk verkrijgbare uitwringsysteem, zonder handen in vuil water
  • Gepatenteerd tuft proces voorkomt dat lussen omhooggetrokken worden tijdens het schoonmaakproces
  • De Professional wisserovertrek Tuft is wasbaar op 95 °C

Sets & Accessoires

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou