Raamwisser hoes Window & Frame Cleaner L

Artikelnummer: 51325

€ 9,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De raamwisser hoes voor de Window & Frame Cleaners L

De Leifheit raamwisser hoes heeft licht opstaande speciale haren die vuil en vet losmaken zonder schoonmaakmiddelen. Bovendien is de hoes eenvoudig te reinigen op 40°C in de wasmachine!

De voordelen op een rij

Wisserovertrek
microduo
Past op
Window & Frame Cleaner L

Meer informatie

De oude raamwisser-overtrek voor de Window & Frame Cleaner L raamwisser is verouderd? Geen probleem - bij Leifheit kan een nieuw overtrek slechts met één klik worden gekocht. De Window & Frame Cleaner L raamwisser-overtrek past perfect op de ruitenreiniger en kan in een handomdraai aan worden bevestigd met de klittenbandsluiting. De wisserovertrek bestaat uit twee verschillende vezels: licht verhoogde speciale borstelharen verwijderen hardnekkig vuil in een handomdraai – zonder extra reinigingsmiddelen. De microvezels van de raamwisser-overtrek Window & Frame Cleaner L absorberen het vuil en het water. Hierdoor hebben vervelende strepen geen kans: een streeploos resultaat is gegarandeerd met de Window & Frame Clean L raamwisser-overtrek. Met zijn wisserbreedte van 20 cm reinigt de hoes zelfs grote ramen in een handomdraai. Na het ramen wassen wordt de wisserovertrek Window & Frame Cleaner L van Leifheit in de wasmachine bij 40 °C gewassen en is zo eenvoudig klaar voor het volgende gebruik.
  • Wisserovertrek voor de Leifheit raamwisser Window & Frame Cleaner L
  • Raamwisser-overtrek met licht verhoogde speciale borstelharen lossen vuil en vet op zonder extra reinigingsmiddelen
  • De fijne microvezels van de raamwisser-overtrek Window & Frame Cleaner L absorberen vuil en water en voorkomen de vorming van strepen
  • Eenvoudig uitwasbaar in de wasmachine op 40 °C
  • Eenvoudige bevestiging van de raamwisser-doek met behulp van de klittenbandsluiting
  • Wisserbreedte van 20 cm

Sets & Accessoires

Beoordelingen