Torenrasp ComfortLine

Artikelnummer: 23120

€ 13,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Alround talent voor raspen - de vierkante rasp

Met de vierkante rasp van Leifheit kun je niet alleen groenten, kaas of fruit raspen, raspen en schaven, maar hij heeft ook vier zijden met verschillende oppervlakken!

De voordelen op een rij

rasp
fijn en grof
Geschikt voor de vaatwasser
ja
Geschikt voor
raspen en schaven

Meer informatie

Ideaal voor komkommers, aardappelen, wortelen en nog veel meer – de torenrasp uit de ComfortLine van Leifheit. Deze handige keuken accessoire is een allround talent voor tijdens het koken. Het in verschillende groottes raspen en schaven wordt in één apparaat gecombineerd. Dit maakt het perfect voor het fijn maken van kaas, groenten en fruit van alle soorten. De zijden van de Leifheit vierkantrasp hebben alle vier verschillende functies. Zo is er voor elk soort eten een gewenste fijnmaak optie aanwezig. Het kookgerei is uitgerust met een oppervlak voor het schaven van plakken en voor het schaven in stukken. Verder heeft de Leifheit rasp een fijn en grof raspoppervlak. De gebruiksvriendelijke keukenrasp is uiteraard vaatwasser bestendigd en kan op die wijze eenvoudig worden gereinigd voor een volgend gebruik.
  • Allround talent voor het raspen, grof snijden en schaven van groenten, kaas of fruit
  • Vier zijden met verschillende oppervlakken: Krooninzet, schijvensnijder en fijne en grove rasp
  • Gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser
  • Torenrasp van de Leifheit ComfortLine

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou