Keukenrolhouder ComfortLine

€ 17,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:23203

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Keukenrolhouder ComfortLine kopen: geschikt voor alle gangbare keukenrollen

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Met deze praktische keukenhulp is de keukenrol altijd bij de hand: wie de keukenrolhouder ComfortLine van Leifheit koopt, heeft het keukenpapier altijd binnen handbereik. Want de keukenrol wordt eenvoudigweg op de houder gezet en is dus altijd klaar voor gebruik. Omdat de Leifheit keukenrolhouder ComfortLine voorzien is van een speciaal veermechanisme, is het uiteinde van het keukenpapier altijd snel bij de hand. Zo kan vel na vel gemakkelijk en snel worden afgescheurd - en dat met slechts één hand. De rollenhouder hoeft niet te worden vastgehouden, want hij is stabiel genoeg om stevig te staan. De praktische keukenrolhouder ComfortLine is geschikt voor alle standaard keukenrollen.
  • Keukenrolhouder ComfortLine met speciaal veermechanisme maakt het mogelijk vellen één voor één af te scheuren met slechts één hand
  • De keukenrolhouder ComfortLine is geschikt voor alle standaard keukenrollen

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen