Keukenrolhouder Parat – wandmodel

€ 22,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:25703

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Keukenpapier, aluminium- en huishoudfolie roven plaats weg in de keuken? De Leifheit keukenrolhouder Parat biedt hiervoor een oplossing. De keukenrolhouder Parat – wandmodel, is dankzij de ruimte voor 3 rollen, folie en/of papier naar keuze, plaats besparend en efficiënt. De behuizing is eenvoudig te verwijderen, waardoor folie en papier in een hand omdraai kunnen worden vervangen. Dankzij de eenvoudige wandmontage is de rolhouder direct na aankoop klaar voor gebruik. Trekken, snijden, klaar: de vlijmscherpe messen van de snijelementen scheiden de folies met slechts één ruk. Zonder vervelende plooien of scheuren. Wie deze Leifheit wandrolhouder koopt, profiteert van een eenvoudige bediening met maximale bescherming. De ergonomisch gevormde snijkanten zijn voorzien van inwendige messen, zodat verwondingen vanaf het begin kunnen worden uitgesloten. De vergelijking met conventionele wandrolhouders bewijst het: het Leifheit model maakt indruk met het intelligente systeem. De folie is bijvoorbeeld altijd gebruiksklaar, dankzij een uitstekend roleinde. Het vervelende en tijdrovende gerommel aan de uiteinden van foliën is hierdoor voorbij.
  • Ruimtebesparende en praktische opslag van 3 rollen zoals aluminiumfolie, huishoudfolie en keukenpapier in slechts één unit
  • Schoon en nauwkeurig snijden van de folies dankzij de vlijmscherpe messen
  • Letselvrij werk: de messen zijn verborgen achter ergonomisch gevormde snijgeleiders
  • Geen vervelend gepriegel, de roleinden steken na het knippen uit de wandrolhouder en zijn dus altijd bij de hand
  • Eenvoudige wandmontage, zodat de rolhouder snel klaar is voor gebruik
  • Door een afneembare behuizing zijn de rollen gemakkelijk aan te vullen
  • Geschikt voor alle standaard rol maten

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen