Keukenrolhouder Parat – wandmodel

Artikelnummer: 25703

€ 24,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Slim ruimte besparen met de Parat wandrolhouder

Met de Leifheit wandrolhouder kun je tot 3 rollen opbergen: Aluminiumfolie, keukenrol en huishoudfolie voor elke rol is er een plek. Bovendien kun je met de houder de folies schoon en precies snijden met vlijmscherpe mesjes!

De voordelen op een rij

Bijzonderheid
Rollen verwisselen met handgreep

De voordelen

tile

 

Drie rollen grijpklaar

Leifheit Parat, de rollenhouder voor aan de wand, bevat drie rollen: een keukenrol, aluminiumfolie en plastic vershoudfolie – netjes opgeborgen en altijd voor het grijpen.

 

tile

 

Veilige scherpe schuifmesjes

De scherpe mesjes zitten veilig in de schuiver. Ze snijden mooi strak af, ook plasticfolie, zonder rafels.

 

tile

 

Folie voor het grijpen

Met deze rollenhouder zijn rollen folie altijd gebruiksklaar. Het begin van de rol aluminiumfolie en plasticfolie is heel gemakkelijk vast te pakken.

 

tile

 

Eenvoudig op te hangen

Dit wandmodel rollenhouder is heel gemakkelijk op te hangen. Heel handig in keuken of bijkeuken.

 

Meer informatie

Keukenpapier, aluminium- en huishoudfolie roven plaats weg in de keuken? De Leifheit keukenrolhouder Parat biedt hiervoor een oplossing. De keukenrolhouder Parat – wandmodel, is dankzij de ruimte voor 3 rollen, folie en/of papier naar keuze, plaats besparend en efficiënt. De behuizing is eenvoudig te verwijderen, waardoor folie en papier in een hand omdraai kunnen worden vervangen. Dankzij de eenvoudige wandmontage is de rolhouder direct na aankoop klaar voor gebruik. Trekken, snijden, klaar: de vlijmscherpe messen van de snijelementen scheiden de folies met slechts één ruk. Zonder vervelende plooien of scheuren. Wie deze Leifheit wandrolhouder koopt, profiteert van een eenvoudige bediening met maximale bescherming. De ergonomisch gevormde snijkanten zijn voorzien van inwendige messen, zodat verwondingen vanaf het begin kunnen worden uitgesloten. De vergelijking met conventionele wandrolhouders bewijst het: het Leifheit model maakt indruk met het intelligente systeem. De folie is bijvoorbeeld altijd gebruiksklaar, dankzij een uitstekend roleinde. Het vervelende en tijdrovende gerommel aan de uiteinden van foliën is hierdoor voorbij.
  • Ruimtebesparende en praktische opslag van 3 rollen zoals aluminiumfolie, huishoudfolie en keukenpapier in slechts één unit
  • Schoon en nauwkeurig snijden van de folies dankzij de vlijmscherpe messen
  • Letselvrij werk: de messen zijn verborgen achter ergonomisch gevormde snijgeleiders
  • Geen vervelend gepriegel, de roleinden steken na het knippen uit de wandrolhouder en zijn dus altijd bij de hand
  • Eenvoudige wandmontage, zodat de rolhouder snel klaar is voor gebruik
  • Door een afneembare behuizing zijn de rollen gemakkelijk aan te vullen
  • Geschikt voor alle standaard rol maten

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou