Keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel

€ 29,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:25771

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Of het nu gaat om keukenpapier, folie of kruiden - wie de wandrolhouder Parat F2 van Leifheit koopt, heeft altijd alles in een handomdraai bij de hand. De Leifheit wandrolhouder heeft in totaal drie rolhouders - twee foliehouders voor bijvoorbeeld huishoud- en aluminiumfolie en een houder voor keukenrollen. Daarnaast biedt de extra opslagruimte ruimte voor specerijen, sausflessen, etc. De Leifheit keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel is uitgerust met speciale vlijmscherpe messen. Hierdoor wordt het folie en papier snel en eenvoudig recht afgesneden. De snijschuif van de keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel is elegant gebogen en veilig tegen verwondingen. Bijzonder praktisch: na het snijden steken de uiteinden van de rollen uit de rolhouder. Vervelend gepriegel met foliën is dus verleden tijd. Met zijn compacte afmetingen van 39,5 cm tot 7,5 cm tot 31 cm kan de Leifheit keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel zonder problemen aan elke wand in de keuken worden opgehangen.
  • Keukenrolhouder met extra opslagruimte voor bijvoorbeeld kruiden
  • Geen onhandig ingescheurde randen dankzij speciale vlijmscherpe messen
  • De rollenhouder heeft een elegante en letselbestendige snijschuif
  • Roluiteinden steken na het snijden uit en zijn daarom altijd bij de hand
  • Voor drie rollen: twee foliehouders en een keukenrolhouder
  • Keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel met de afmetingen: L 39,5 cm x B 7,5 cm x H 31 cm voor een eenvoudige wandmontage

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen