Keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel

Artikelnummer: 25771

€ 32,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Slim ruimte besparen met de Parat F2 wandrolhouder

Met de Leifheit wandrolhouder kun je maximaal drie rollen opbergen: of het nu gaat om aluminiumfolie, keukenrol of huishoudfolie, voor elke rol is er een plek. Bovendien maakt de houder schoon en nauwkeurig snijden van de folies met vlijmscherpe mesjes mogelijk en heeft hij een opbergruimte voor specerijen!

De voordelen op een rij

Rekje/plankje
ja
Keukenrolhouder afneembaar
ja
Bijzonderheid
Extra scherpe messen
Kleur
wit

Meer informatie

Of het nu gaat om keukenpapier, folie of kruiden - wie de wandrolhouder Parat F2 van Leifheit koopt, heeft altijd alles in een handomdraai bij de hand. De Leifheit wandrolhouder heeft in totaal drie rolhouders - twee foliehouders voor bijvoorbeeld huishoud- en aluminiumfolie en een houder voor keukenrollen. Daarnaast biedt de extra opslagruimte ruimte voor specerijen, sausflessen, etc. De Leifheit keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel is uitgerust met speciale vlijmscherpe messen. Hierdoor wordt het folie en papier snel en eenvoudig recht afgesneden. De snijschuif van de keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel is elegant gebogen en veilig tegen verwondingen. Bijzonder praktisch: na het snijden steken de uiteinden van de rollen uit de rolhouder. Vervelend gepriegel met foliën is dus verleden tijd. Met zijn compacte afmetingen van 39,5 cm tot 7,5 cm tot 31 cm kan de Leifheit keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel zonder problemen aan elke wand in de keuken worden opgehangen.
  • Keukenrolhouder met extra opslagruimte voor bijvoorbeeld kruiden
  • Geen onhandig ingescheurde randen dankzij speciale vlijmscherpe messen
  • De rollenhouder heeft een elegante en letselbestendige snijschuif
  • Roluiteinden steken na het snijden uit en zijn daarom altijd bij de hand
  • Voor drie rollen: twee foliehouders en een keukenrolhouder
  • Keukenrolhouder Parat F2 - wandmodel met de afmetingen: L 39,5 cm x B 7,5 cm x H 31 cm voor een eenvoudige wandmontage

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou