Keukenrolhouder Rolly Mobil - wandmodel

Artikelnummer: 25795

€ 24,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Ideaal voor keukenpapier, aluminiumfolie of huishoudfolie - de Rolly Mobil wandrolhouder

Met de Leifheit wandrolhouder kun je maximaal drie rollen opbergen: of het nu gaat om aluminiumfolie, keukenrol of huishoudfolie, voor elke rol is er een plek. Bovendien kun je met de houder de folies schoon en precies snijden met vlijmscherpe mesjes!

De voordelen op een rij

Afneembare rolhouder
ja
Bijzonderheid
Extra scherpe messen

Meer informatie

Ideaal voor keukenpapier, aluminiumfolie, vershoudfolie etc. - de keukenrolhouder Rolly Mobil - wandmodel van Leifheit voor de keuken. Wie deze rollenhouder koopt, kan drie rollen tegelijk op bewaren. De keukenrolhouder Rolly Mobil is namelijk voorzien van één keukenrollen-houder en twee rollenhouders voor folie zoals huishoudfolie en aluminiumfolie. De bovenste rollenhouder van de Leifheit keukenrolhouder Rolly Mobil – wandmodel is afneembaar. Dit maakt het mogelijk om de folie precies daar te snijden waar het nodig is. De praktische, speciale vlijmscherpe messen zorgen daarnaast voor het scherp en strak afsnijden van folie. De elegant gebogen snijgeleider is veilig in gebruik en voorkomt letsel. Een andere handige eigenschap is dat de roluiteinden na het snijden altijd uit de Leifheit wandrolhouder steken. Dankzij de keukenrolhouder Rolly Mobil - wandmodel is het niet meer nodig om onhandig te priegelen. In plaats daarvan zijn de rollen altijd binnen handbereik met de Leifheit keukenrolhouder Rolly Mobil - wandmodel. De Rolly Mobil is vind haar plaats in elke keuken dankzij eenvoudige wandmontage.
  • De bovenste rolhouder van de keukenrolhouder Rolly Mobil – wandmodel is afneembaar
  • De vlijmscherpe speciale messen van de wandrolhouder voorkomen slordig gescheurde randen
  • De keukenrolhouder is voorzien van elegant gebogen en letselbestendige snijgeleiders
  • Roluiteinden steken na het snijden uit de houder en zijn altijd bij de hand
  • De Leifheit wandrolhouder is geschikt voor drie rollen: twee folie en een keukenrolhouder
  • Keukenrolhouder Rolly Mobil met de afmetingen: L 38 cm x B 7 cm x H 25 cm

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou