Meer informatie

De Leifheit rolveger werkt volledig zonder elektriciteit en is ideaal voor de snelle schoonmaak tussendoor. De rolveger verwijdert al het vuil en stof in huis in een handomdraai. Wie de Regulus Supra rolveger bij Leifheit bestelt, kan dankzij de mechanische aandrijving in een handomdraai de vloeren schoonmaken. Wat bijzonder praktisch is, is dat het apparaat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt – als rolveger op gladde vloeren of als tapijtveger op vloerbedekkingen en tapijten. Met zijn flexibele verbinding cirkelt de Leifheit Regulus Supra moeiteloos om tafel- en stoelpoten. Bovendien kan de handgreep van de rolveger vlak worden gekanteld voor een eenvoudige reiniging, zo komt de borstel zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Dankzij zijn praktische vorm veegt de Regulus Supra tapijtroller tot aan de plint. Met zijn veegbreedte van 26 cm kunnen zelfs grote oppervlakken in een handomdraai worden gereinigd.
  • Rolveger met mechanische aandrijving ideaal voor een snelle reiniging tussendoor
  • De Regulus Supra is geschikt voor veelzijdig gebruik: zowel als tapijtroller op tapijten als rolveger op gladde vloeren
  • De Regulus Supra rolveger cirkelt eenvoudig om stoel- en tafelpoten heen dankzij het flexibele gewricht
  • Kan vlak worden gekanteld om onder kasten en bedden te vegen
  • Veegt tot aan de plinten dankzij de praktische vorm
  • Veegbreedte van 26 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Sets & Accessoires

Misschien ook interessant voor jou

Beoordelingen