Rolveger Regulus Supra

€ 44,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Het gewenste product is niet leverbaar tot en met 19-12-22.
Artikelnummer:11950

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

De Leifheit rolveger werkt volledig zonder elektriciteit en is ideaal voor de snelle schoonmaak tussendoor. De rolveger verwijdert al het vuil en stof in huis in een handomdraai. Wie de Regulus Supra rolveger bij Leifheit bestelt, kan dankzij de mechanische aandrijving in een handomdraai de vloeren schoonmaken. Wat bijzonder praktisch is, is dat het apparaat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt – als rolveger op gladde vloeren of als tapijtveger op vloerbedekkingen en tapijten. Met zijn flexibele verbinding cirkelt de Leifheit Regulus Supra moeiteloos om tafel- en stoelpoten. Bovendien kan de handgreep van de rolveger vlak worden gekanteld voor een eenvoudige reiniging, zo komt de borstel zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Dankzij zijn praktische vorm veegt de Regulus Supra tapijtroller tot aan de plint. Met zijn veegbreedte van 26 cm kunnen zelfs grote oppervlakken in een handomdraai worden gereinigd.
  • Rolveger met mechanische aandrijving ideaal voor een snelle reiniging tussendoor
  • De Regulus Supra is geschikt voor veelzijdig gebruik: zowel als tapijtroller op tapijten als rolveger op gladde vloeren
  • De Regulus Supra rolveger cirkelt eenvoudig om stoel- en tafelpoten heen dankzij het flexibele gewricht
  • Kan vlak worden gekanteld om onder kasten en bedden te vegen
  • Veegt tot aan de plinten dankzij de praktische vorm
  • Veegbreedte van 26 cm

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen