Eiersnijder Combi

Artikelnummer: 03121

€ 12,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Smakelijk je eitje serveren met de eiersnijder Combi

De Leifheit Eiersnijder Combi snijdt niet alleen ronde en ovale plakjes, maar ook spleten. Dankzij de stevige roestvrijstalen draden snijdt hij zuiver en precies!

De voordelen op een rij

3in1-functie
Snijdt eieren in ovale schijfjes, ronde schijfjes of in partjes
Geschikt voor
eierenchampignonsaardappelen (ook met schil)
Materiaal
Kunststof

Meer informatie

Wie de Leifheit Combi eiersnijder bestelt, krijgt een praktisch apparaat met drie functies: De eiersnijder snijdt zowel ronde als ovale plakjes en partjes - ideaal voor de visueel aantrekkelijke bereiding van salades, snackschotels en nog veel meer. Dankzij de stevige roestvrijstalen draden snijdt de eiersnijder Combi o.a. hardgekookte eieren schoon en nauwkeurig. Maaltijden worden op een nauwkeurige wijze gerangschikt, doordat alle plakjes zijn van dezelfde dikte zijn. Daarnaast snijdt de Leifheit eiersnijder ook champignons, kiwi's of in schil gekookte aardappelen in een handomdraai in plakjes of partjes. De antisliptoepassingen van het keukengerei zorgen voor een veilige en aangename bediening. De Leifheit eiersnijder is na het gebruik gemakkelijk en snel te reinigen.
  • 3 in 1 apparaat: snijdt zowel ronde als ovale plakken en partjes
  • Snijder met stevige roestvrijstalen draden: snijden netjes en nauwkeurig
  • Gesneden voedsel kan smakelijk worden bereid en perfect worden verwerkt, omdat alle plakken dezelfde dikte hebben en gelijkmatig kunnen worden gekookt
  • De Leifheit eiersnijder Combi is eenvoudig te reinigen
  • Dankzij de antisliptoepassingen is het Leifheit keukengerei zeker en veilig te bedienen

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou