Eiersnijder Combi

€ 12,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Het gewenste product is niet leverbaar tot en met 7-2-23.
Artikelnummer:03121

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Wie de Leifheit Combi eiersnijder bestelt, krijgt een praktisch apparaat met drie functies: De eiersnijder snijdt zowel ronde als ovale plakjes en partjes - ideaal voor de visueel aantrekkelijke bereiding van salades, snackschotels en nog veel meer. Dankzij de stevige roestvrijstalen draden snijdt de eiersnijder Combi o.a. hardgekookte eieren schoon en nauwkeurig. Maaltijden worden op een nauwkeurige wijze gerangschikt, doordat alle plakjes zijn van dezelfde dikte zijn. Daarnaast snijdt de Leifheit eiersnijder ook champignons, kiwi's of in schil gekookte aardappelen in een handomdraai in plakjes of partjes. De antisliptoepassingen van het keukengerei zorgen voor een veilige en aangename bediening. De Leifheit eiersnijder is na het gebruik gemakkelijk en snel te reinigen.
  • 3 in 1 apparaat: snijdt zowel ronde als ovale plakken en partjes
  • Snijder met stevige roestvrijstalen draden: snijden netjes en nauwkeurig
  • Gesneden voedsel kan smakelijk worden bereid en perfect worden verwerkt, omdat alle plakken dezelfde dikte hebben en gelijkmatig kunnen worden gekookt
  • De Leifheit eiersnijder Combi is eenvoudig te reinigen
  • Dankzij de antisliptoepassingen is het Leifheit keukengerei zeker en veilig te bedienen

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen