Frietsnijder

Artikelnummer: 03206

€ 24,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Maak je eigen frietjes met de Leifheit frietsnijder

De Leifheit frietsnijder blinkt niet alleen uit door zijn antislip soft-touch zone in het handvat, die is ontworpen om het werken te vergemakkelijken, maar ook door zijn foolproof bediening. Bovendien is de snijder uitgerust met een antisliplaag op de basis, waardoor je veilig kunt staan tijdens het snijden!

De voordelen op een rij

Twee inzet-messen
10 mm12 mm
Geschikt voor
frietgroentesticks

De voordelen

tile

 

Friet en groente snijden

Deze patatsnijder met twee inzetmessen is perfect voor het maken van friet, maar ook voor het snijden van groentesticks van 10 en 12 mm dik.

 

tile

 

Simpel aardappelen en groente snijden

Leg de aardappelen of andere groenten gewoon in de patatsnijder. Met een heel klein beetje kracht druk je ze door de inzetmessen.

 

tile

 

Blijft stevig staan

De onderzijde met antislip-coating verhindert wegglijden tijdens het snijden, zodat je veilig kunt werken met deze patatsnijder.

 

tile

 

Inzetmessen handig opbergen

Het inzetmes dat je op een bepaald moment niet nodig hebt, kun je veilig en plaatsbesparend opbergen aan de onderzijde van de patatsnijder.

 

Meer informatie

Een highlight bij ieder gerecht in een handomdraai: wie de frietsnijder koopt, kan zeer eenvoudig zelf frietjes tevoorschijn toveren. De Leifheit frietsnijder is voorzien van twee scherpe mes-inzetstukken die reepjes van 10 mm en 12 mm groot snijden. Het apparaat is niet alleen geschikt voor aardappelen, maar ook voor andere groenten zoals courgettes, komkommers of wortelen. Om het snijdwerk te vergemakkelijken is de patatsnijder uitgerust met een anti-slip softtouchzone op het handvat. Om te voorkomen dat de Leifheit frietsnijder tijdens het snijden wegglijdt, is de bodem voorzien van een antisliplaag. De aardappelsnijder is eenvoudig schoon te maken: de messen kunnen onder stromend water worden schoongespoeld. De rest van het keukengerei is vaatwasmachinebestendig.
  • Zeer eenvoudige bediening van de groentesnijder voor zelfgemaakte frieten of gezonde groentesticks
  • Twee mesinzetstukken voor reepjes van 10 mm en 12 mm formaat
  • Anti-slip soft-touch zone op het handvat maakt het werk gemakkelijker
  • De frietsnijder is voorzien van een antislipcoating op de onderkant, voor een veilige stand bij het snijden
  • De messen van de Leifheit frietsnijder zijn wasbaar onder stromend water
  • Het apparaat is vaatwasmachinebestendig, met uitzondering van de mesinzetstukken

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou