Dunschiller ProLine

€ 5,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:03151

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

De hoogwaardige combinatie van roestvrijstaal en zwart kunststof maakt de dunschiller uit de ProLine-serie van Leifheit tot een echt designaccent in de keuken. Dankzij het aantrekkelijke design van de Leifheit dunschiller, is het verstoppen in een keukenlade niet nodig. De schiller kan, dankzij het handige ophangoogje op het handvat, aan een haakje worden opgehangen. De ProLine groenteschiller is niet alleen geschikt voor groenten zoals; komkommers, aardappelen en wortelen, ook fruit wordt in een handomdraai van zijn schil ontdaan. Het scherpe mes van de Leifheit dunschiller ProLine verwijdert de schil extra dun om het verlies tot een minimum te beperken. Dankzij de ovale vorm van het handvat ligt de fijnschiller bijzonder goed in de hand.
  • De ProLine dunschiller is een designhighlight voor de keuken dankzij de hoogwaardige combinatie van zwart kunststof en roestvrijstaal
  • Dunschiller ProLine van Leifheit voor extra dun schillen
  • Aangename bediening dankzij de ovale vorm van het handvat
  • Keukenhulp met praktische ophanglus

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen